INCREDIBIL: Cireş înfăşurat cu sârmă ghimpată, ca să nu se apropie de el copiii

Weekendul acesta, nişte fotografii cu un copac învelit în sârmă ghimpată a făcut înconjurul Internetului. Sârma învelea pur şi simplu trunchiul copacului, împiedicându-i să se urce în el, pe copiii din zonă.Copacul în cauză se află pe strada Mesteacănului din Bistriţa, într-o grădină comună a unui bloc. Este vorba despre un cireş plantat de un bărbat trecut de 50 de ani care locuieşte chiar la parterul blocului în cauză. „E copacul meu, eu l-am plantat. Toţi pomii pe care i-am pus eu aici o să-i scot afară”, le-a spus furios bărbatul jurnaliştilor, în timp ce se chinuia să elibereze copacul de sârmă ghimpată.

Acesta a precizat că, în încercarea de a ajunge la cireşe, copiii distrugeau gardul viu şi florile din apropierea acestuia. Întrebat dacă nu se putea răni un copil care ar fi încercat să urce în copac, bărbatul a spus că cei mici nu aveau nicio şansă să urce cu sârma ghimpată pe pom.

„Am avut o sesizare de la cetăţeni cu privire la faptul că, pe strada Mesteacănului, un cetăţean a înfăşurat un pom fructifer, un cireş, cu sârmă ghimpată. Ne-am deplasat la faţa locului, am constatat că sesizarea se confirmă, am identificat făptaşul, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 300 de lei şi i s-a pus în vedere, în prezenţa noastră, să dea sârma ghimpată jos, care reprezenta un pericol pentru copii”, a declarat Anghel Bucur, de la Poliţia Locală Bistriţa. SURSA FOTO ȘI TEXT Ziuanews.ro