inel special pentru ascultarea în timp real a bătăilor inimii persoanei iubite

 Atunci când  iubești, schimbul de inele rămâne încă unul dintre obiceiurile printre cele mai vechi și tradiționale. Chiar și această tradiție, cu toate acestea, se pregătește să se inoveze din punct de vedere tehnologic, cu o invenție lansată de firma cehă The Touch.


Pentru a rămâne în contact cu persoana iubita, iată, vine Inelul HB (heart beat în engleză, bătăi ale inimii). Acest inel special permite transmiterea bătăilor inimii altei persoane care poartă inelul pereche.

Acest inel mic este, probabil, cel mai elaborat și mai hi-tech inel, cu mai mult de 100 de componente, firește, inclusiv baterii,  conectori de prezență și senzori de încărcare. Din acest motiv, dimensiunile sale nu sunt tocmai mici: 3,8 mm grosime și 12.1 mm adâncime.

Inelul se cuplează cu o aplicație pentru smartphone, care trebuie să fie activată, pentru a asculta în timp real ritmul inimii partenerului. Ornamentul exterior este în aur și cristal safir, dar este și varianta mai ieftină, în oțel. Costul? 600 $ versiunea economică, iar pentru 3000 $ primești versiunea în aur!