Infectat cu bacterii carnivore la plajă

Un băiat a fost infectat cu bacterii carnivore în timpul unei ieșiri la plajă în Maryland, săptămâna trecută.

Cotidianul Salisbury Times raportează că băiatul a dezvoltat infecția după ce a înotat lângă Ocean City.

Într-un post pe Facebook, din 29 iunie, mama băiatului, Brittany Carey, a explicat că a doua zi după ce fiul ei a fost la înot, la ocean, a început să observe plăgi mici pe tot corpul copilului. În ziua următoare, rănile deschise au început să se dezvolte.

Rănile deschise au crescut și medicii de la Regional Medical Center din Salisbury, Maryland, au diagnosticat o infecție cauzată de bacteriile Vibrio.

Vibrio poate provoca fasciita necrotizantă, de asemenea, este cunoscută sub numele de bacterie carnivoră și unde atinge, pielea se descompune.

„Vă rugăm să fiți atenți și daca începeți sa observați răni ca acestea, vă rugăm să mergeți imediat la spital”, a scris Carey.

Vibrio, sau Vibriosis, stă drept cauză a 80.000 îmbolnăviri și 100 de decese în Statele Unite în fiecare an. „Persoanele cu vibrioză sunt infectate prin consumarea de fructe de mare crude sau insuficient fierte sau expunând o rană la apa de mare”.

„Cele mai multe infecții apar din luna mai și până în octombrie, atunci când temperaturile apelor sunt mai calde.”

Într-o actualizare a ei Facebook, Carey remarcă faptul că fiul ei este acum spre vindecare. „Ne-am dus la pediatru în această dimineață și suntem foarte fericiți pentru rezultate!”.

O femeie din Florida a murit recent după contractarea unei infecții bacteriene carnivore pe plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.