Informarea cetățenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara granițelor României

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu mai multe instituții publice, derulează în această perioadă, Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”, ediția 2018, în cele 41 de județe din România.

Campania își propune informarea cetățenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara granițelor României.

Proiectul se va derula în două etape, prima în lunile mai-iunie, destinată tinerilor, iar a doua în perioada septembrie-octombrie, destinată persoanelor adulte.

În acest sens, avem plăcerea de a vă transmite materialele informative cuprinse în Campania Națională „INFORMARE acasă! SIGURANȚĂ în lume!” a MRP în vederea distribuirii lor, în măsura care considerați oportun, unui număr cât mai mare de români și reprezentanți ai comunităților din teritoriu, în vederea informării conaționalilor asupra riscurilor dar și modalităților de prevenție a situațiilor de risc în muncă sau studiu.

Astfel, vă rugăm să descărcați și citiți după cum urmează:

  1. Broșură-Campania-Națională-„Informare-acasă-Siguranță-în-lume”
  2. PLIANT Informare acasa! Siguranta in lume!

Acest link expiră după 7 zile de la încărcarea lui pe site.