Informații utile privind creditele pentru firmele beneficiare din programul Start-up Nation

firma ta

Informații foarte utile din domeniul creditelor am găsit astăzi pe startupcafe – Banca Transilvania, CEC Bank și Banca Comercială Română vor acorda credite-punte firmelor beneficiare în programul Start-up Nation, fiind selectate ca bănci partenere, a anuntat, luni, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Creditele-punte îi vor ajuta pe beneficiarii care le solicită să își acopere cheltuielile curente din programul de finanțare până la eliberarea tranșelor din ajutorul de minimis de până la 200.000 de lei.

”În vederea derulării Programul Start–up Nation, aprobat ca schemă de minimis prin Ordinul Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat cu nr 692/06.06.2017,  Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat intenţionează să încheie convenţii de colaborare cu instituţii de credit. Instituţiile de credit interesate de încheierea acestor convenţii au transmis oferte de parteneriat privind colaborarea în vederea implementării Programului Start–up Nation în anul 2017.

În urma analizei ofertelor depuse au fost selectate următoarele instituții de credit: Banca Transilvania, CEC Bank, Banca Comercială Română”.

Avantajul creditului-punte va fi acela că antreprenorii își vor putea acoperi cheltuielile curente în proiect până la efectuarea celor maximum 3 tranșe de plată din ajutorul nerambursabil maxim de 200.000 de lei. Află mai multe detalii aici:startupcafe

foto: Reinvent Consulting