Iran – Declarație incendiară: ”SUA ne împiedică accesul la medicamente. Acțiuni criminale de la Washington blochează ajutorul umanitar”

„Statele Unite, în ciuda declarațiilor false ale mass-media, nu numai că nu au oferit Iranului posibilitatea de a accesa medicamente și echipamente medicale (pentru a lupta împotriva coronavirusului), dar exercită o presiune puternică împotriva țărilor și companiilor care încearcă reducerea dificultăților poporului iranian prin acțiuni umanitare și ajutor financiar”.

Asta spune ambasada Iranului în Italia într-o declarație citată de ANSA.IT. „Această acțiune criminală a Statelor Unite – adaugă în notă – împiedică eficient ajutoarele umanitare să ajungă în Iran”.

„Republica Islamică – continuă afirmația – face apel la opinia publică mondială și la gânditorii liberi care cred în valorile autentice ale principiilor umane pentru a se opune în orice mod posibil acestor acțiuni inumane ale Statelor Unite și pentru a exercita presiuni asupra Washingtonului să ridice restricțiile privind accesul la medicamente, asistență medicală și resurse financiare necesare pentru combaterea coronavirusului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.