Iran – Declarație incendiară: ”SUA ne împiedică accesul la medicamente. Acțiuni criminale de la Washington blochează ajutorul umanitar”

„Statele Unite, în ciuda declarațiilor false ale mass-media, nu numai că nu au oferit Iranului posibilitatea de a accesa medicamente și echipamente medicale (pentru a lupta împotriva coronavirusului), dar exercită o presiune puternică împotriva țărilor și companiilor care încearcă reducerea dificultăților poporului iranian prin acțiuni umanitare și ajutor financiar”.

Asta spune ambasada Iranului în Italia într-o declarație citată de ANSA.IT. „Această acțiune criminală a Statelor Unite – adaugă în notă – împiedică eficient ajutoarele umanitare să ajungă în Iran”.

„Republica Islamică – continuă afirmația – face apel la opinia publică mondială și la gânditorii liberi care cred în valorile autentice ale principiilor umane pentru a se opune în orice mod posibil acestor acțiuni inumane ale Statelor Unite și pentru a exercita presiuni asupra Washingtonului să ridice restricțiile privind accesul la medicamente, asistență medicală și resurse financiare necesare pentru combaterea coronavirusului.”

Articolul precedentArestat cuplul de falși carabinieri care a înșelat bătrânii
Articolul următorUn adolescent s-a spânzurat după o ceartă cu iubita lui – a transmis un mesaj tulburător
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here