Își dă intenționat foc la mașină și închide ușile: înăuntru, FETIȚA lui de 3 ani a ARS DE VIE

Monstrul din New York – dă foc la mașină și închide ușile: înăuntru, fetița de 3 ani a ars de vie.

Tragedia s-a petrecut în Queens unde un om de 39 de ani, Martin Pereira, probabil pentru răzbunare împotriva fostei partenere, face cel mai monstruos gest prin blocarea micuței de doar 3 ani  în interiorul mașinii în flăcări.

După ce a stropit cu benzină peste tot, a încuiat fetița înăuntru cu sistemul centralizat și a i-a dat foc. Omul a fost găsit de Poliție imediat lângă un iaz din apropiere în timp ce Brigada de Pompieri se străduia să stingă incendiul și să salveze fetița. Din păcate nu a reușit să o salveze pe biata micuță.

O canistră de benzină a fost găsită lângă corpul micuței Zoey. Omul a fost adus la spital cu arsuri de gradul doi și trei. În acest moment el este acuzat de uciderea fiicei sale și de incendierea mașinii.

Potrivit CBS, omul și mama lui Zoey, Cherone Coleman, s-au despărțit și au avut mai multe certuri. Femeia a spus că a sunat la Poliție duminică seara pentru a raporta că Martin a luat cu forța copilul de la ea.

Mătușa micuței Zoey, într-un interviu la New York Post, a spus:  „nu a era în apele lui, deoarece se certaseră. Ceea ce a făcut e inuman, nici măcar animalele n-ar ajunge atât de departe. Ne-am imaginat cumva că după terminarea relației cu Cherone o să vrea răzbunare, dar cu siguranță nu am putut crede că va ucide un copil nevinovat care este și fiica lui și nepoata mea. O spun sincer: aș vrea să-l văd mort.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here