Își ucide iubitul, îl face în bucăți, îl gătește și apoi îl oferă prietenilor săi: condamnată la închisoare pe viață

Își ucide iubitul și îl gătește la grătar, servindu-l cu rudele și prietenii. Gestul ucigaș al lui Kelly M. Cochran, de 35 de ani, din Michigan, este demn de Hannibal Lecter. Femeia execută o condamnare pe viață pentru uciderea și tăierea iubitului Chris Regan, în 2014, cu complicitatea soțului ei. Luna trecută a fost condamnată la încă 65 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că a ucis și pe consortul ei, Jason Cochran, cu o doză letală de heroină.

Dar, potrivit poliției, ar putea fi responsabilă și pentru alte nouă crime. De asemenea, poliția suspectează că ucigașa nu  doar că l-a dezmembrat pe unul dintre bărbații săi, ci l-a și servit fripți bucăți la grătar cu vecinii și prietenii. Tocmai ei au fost cei care au avut suspiciuni cu privire la carnea servită de femeie, conducând anchetatorii să deschidă ancheta. Acum investighează și alte dispariții nu numai în Michigan, ci și în Indiana, statul de origine al lui Kelly, Tennessee și Minnesota.

Femeia în vârstă de 35 de ani s-a mutat în Michigan în 2015 împreună cu soțul ei, apoi, lucrurile degeneraseră în certuri continue din cauza geloziei declanșate de ”afacerile” ei extraconjugale. Se pare că acest cupl încă din noaptea nunții făcuseră un pact: dacă oricare dintre cei doi ar fi dovedit necredincios, justifică pe celălalt să-i ucidă amantul, amanta. Dar în timpul procesului privind moarte soțului ei, ea a spus că nu a luat ”promisiunea” în serios, crezând că este o glumă.

În 2014, însă, Kelly Cochran l-a atras pe Regan la casa ei din Michigan pentru relații sexuale, iar soțul ei l-a împușcat apoi. Conform documentelor procesului, cu un ferăstrău electric cei doi au dezmembrat apoi corpul omului și au descărcat rămășițele în pădure.

Canalul Investigation Discovery va dedica acestei povești un documentar care va fi difuzat pe 28 și 29 mai, analizând celelalte posibile crimă comise de femeie. De fapt, familia lui Cochran a confirmat anchetatorilor că ar fi ucis încă nouă persoane. Fratele ei a dezvăluit faptul că sora lui este un ucigaș în serie și că vecinii i-au spus că ei cred că ar fi servit rămășițe omenești în timpul unui grătar. Foto, traducere și adaptare potrivit sursei tgcom24