ITALIA – Cozi interminabile pe autostrăzi – Chiar când exodul de vacanță se află în toi, grevă la cabinele de taxare pe autostradă

Astăzi, duminică, 4 august, de la ora 10.00 până la 14.00, și de la 18.00 până la ora 2.00, luni dimineață, 5 august.

Personalul de la birourile tehnice și administrative sunt în grevă.

Având în vedere greva, societățile care gestionează autostrăzile în Italia au activat o serie de măsuri pentru a asista automobiliștii: consolidarea serviciilor de urgență și asistența acordată celor care se află în voiaj, gestionarea fluxurilor de trafic prin cabinele de taxare afectate de grevă și informații constante.

La posturile afectate de principalele fluxuri de trafic, ASPI declară, disponibilitatea personalului dedicat ambelor servicii rutiere, precum și monitorizarea și gestionarea acestor facilități ce vor fi consolidate în mare măsură, pentru a asigura o asistență și informații pentru automobiliști în timpul orelor de grevă.

La posturile afectate de grevă, personalul de trafic va monitoriza fluxurile în timp real pentru a limita perturbările.

Se poate trece ușor doar prin cabinele automatizate, plata cu card și telepass.

Serviciul de informații de trafic va fi furnizat prin toate canalele de comunicare disponibile și va include actualizări specifice cu privire la situația de trafic de la stațiile majore. În special, situația de trafic actualizat la cabine de taxare principale pentru durata de grevă vor fi puse la dispoziție pe site-ul www.autostrade.it .

Greva a fost anunțată de cele cinci uniuni sindicale principale (FILT-CGIL, Fit-CISL, Uiltrasporti, SLA-Cisal și UGL și logistică) după ce negocierile pentru reînnoirea contractului de muncă s-au deteriorat brusc în ultimele zile.

Se poate presupune și faptul că mafia italiana a negustorilor de carburanți a generat această grevă, pentru a-și spori veniturile!… Statul încurajează mafia deoarece își sporește bugetul prin taxe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.