ITALIA: Femeie sechestrată 14 zile într-un container din plastic

Mai rău ca în evul mediu: ține sechestrată partenera timp de 14 zile într-un container de fructe: arestat pentru tortură și răpire un bărbat de 53 de ani din Bolzano

Timp de două săptămâni, omul a ținut prizonieră femeia în vârstă de 44 de ani, într-un sătuc din Verona, oferindu-i un măr și o sticlă de apă pe zi. „Vina” absurdă a femeii? A ridicat vocea la el!

O pedeapsă inumană pentru a umili femeia cu care avea o relație de zece ani, „vinovată” că a îndrăznit să-și ridice vocea la el.

Un antreprenor din Bolzano de 53 de ani, Reinhold Thurner, a sechestrat timp de două săptămâni concubina sa de origine poloneză, într-o cutie din plastic, largă nu mai mult de un metru, și folosită pentru recoltarea merelor, pe care a lăsat-o apoi sub soarele arzător, nu departe de autostrada Milano-Veneția, pe teritoriul localității Sommacampagna.

Nebunia antreprenorului ajutat de un complice – Pentru a o împiedica să scape, partenerul-proprietar a pus deasupra primului container alte chesoane, creând un fel de celulă în aer liber. Să o păstreze în viață, îi dădea un măr și o sticlă de apă pe zi, și un cearceaf pentru a se înveli. Inițial, cu ajutorul unui conațional al victimei, bărbatul a legat femeia, i-a astupat gura cu bandă adeziv și a închis-o în „sicriul” din plastic.

Abia acum două zile în urmă, țipetele disperate au fost auzite dis-de-dimineață de către personalul trimis pentru tăierea ierbii de-a lungul autostrăzii A4, care au dat alarma, prin implicarea poliției și poliției rutiere din Verona sud.

Omul de afaceri a fost arestat în flagrant pentru răpire și tortură; și pentru colaboratorul său, cătușele au fost puse câteva ore mai târziu: ambii sunt închiși în închisoarea Montorio.

Omul a mai fost denunțat pentru abuzuri sexuale – Cercetând trecutul omului, anchetatorii au descoperit că acum zece ani au mai fost denunțuri pentru violență sexuală împotriva unui minor, pe numele acestui monstru.

Primele semnale de alarmă cu privire la dispariția femeii au fost date de copiii ei de la Varșovia, care nu mai primeau știri de mama lor de pe 14 august și care au declarat anchetatorilor despre relația periculoasă pe care o întreține mama lor de zece ani cu angajatorul, descris ca o persoană cu un temperament deosebit de violent.

În trecut, ea a mai fost maltratată dar a tăcut, schimbul de confidențe și lacrimi a făcut doar cu unul dintre copiii ei.

De data asta, pentru a dezlănțui iadul, a fost o dispută mai încinsă decât altele, un cuvânt de reacție perceput ca o provocare, pentru care omul a dorit să se răzbune cu o ferocitate fără precedent.

Investigațiile au arătat că o duzină de muncitori au lucrat la fermă, toate fiind folosite „la negru”.

Carabinierii nu și-au putut ascunde șocul. „O scenă care îți îngheață sângele – a spus căpitanul secției din Villafranca, Octavia Mossenta – s-a prezentat în fața ochilor noștri și celor de la poliția rutieră, atunci când am deschis cutia aia.“ Femeia a ieșit miercuri din spitalul Magalini di Villafranca, și a a indicat fără ezitare pe torționarul său. „Era foarte speriată, șocată – adaugă căpitanul – dar a reușit să descrie întregul calvar și tot ceea ce a suferit„.

Articolul precedentRoma, cade parte din acoperișul unei biserici din centrul istoric: nu sunt victime
Articolul următorAcuzat de viol asupra unei fete de 14 ani, autorul este eliberat pe motiv că fata ar fi consimțit
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno