Italia înapoi la valori – cuvintele ”mama” și ”tata” revin pe actele de identitate

Carte de identitate italiană: cuvintele „mama ” și „tata” reapar în loc de „părinți” – Măsura a fost anunțată de către ministrul de interne Salvini.

Viminale a făcut cunoscut faptul că a apărut în Monitorul oficial măsura prin care se vor reinclude cuvintele „mama” și „tata” pentru documentul de identitate al minorilor în loc de „părinți”, cum era până acum.

Decretul, semnat de Ministerul Internelor, cel al administrației publice și cel al economiei, poartă data de 31 ianuarie 2019. Noua regulă este de a înlocui termenul „părinți ” cu „tatăl” și „mama” în toate documentele de identificare a persoanei.


Se pare că Italia face un pas înapoi spre valorile sănătoase ale familiei și naturii sale biologice, nemaibăgând în seamă aberațiile celor care confundă opțiunea sexuală individuală – opțiune indiscutabilă ca principiu de libertate – cu familia. Acești diferiți ca opțiune sexuală sunt rodul unei relații tradiționale, hetero, au o mamă și un tată și, deocamdată, nu se justifică să fie negat tatași mamadin actele de identificare.

Familie înseamnă tata, mama și copilul, deși fiecare poate viețui liber cum poftește însă fără statutul sacru (și oficializat) de FAMILIE.

Articolul precedentCine și ce ești tu în esența clipei: piatra, praștia, mâna, mintea sau ținta?
Articolul următorSupărați că nu mai pot face sex își ucid copilul cu vârsta de abia două luni
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here