Italia mileniului trei: Trăgea cu arma spre muncitori pentru a-i obliga să muncească mai mult: arestat

Angajatorul trebuie acum să răspundă pentru infracțiuni de exploatare a muncitorilor, amenințări agravate și chiar vătămări

Trăgea cu arma spre muncitorii săi pentru a-i speria și a-i obliga să muncească mai mult. Bărbatul, un antreprenor în vârstă de 35 de ani, a fost arestat de agenții Comisariatului Terracina (Latina), o zonă foarte aproape de Roma.

Potrivit anchetei, muncitorii au fost în mod repetat amenințați și atacați de angajatorul lor folosind până și arma. La ultima concediere a unui lucrător, acesta sătul să mai suporte sclavia, patronul a apărut în vestiarele muncitorilor, împușcând în aer și punându-le arma la gât.

Cercetările au pornit de la denunțul a cinci muncitori agricoli de origine indiană. Agenții au înconjurat conacul antreprenorului agricol. Tânărul de 35 de ani, la vederea agenților, nu a opus rezistență.

Antreprenorul va trebui să răspundă pentru infracțiunile de exploatare a muncitorilor, amenințare agravată cu folosirea armelor de foc (pușcă), vătămări personale, deținere abuzivă de muniție, omisiune în declararea deținerii materialelor explozive, supunere cu forța la muncă (lucrători agricoli de naționalitate indiană), degradarea condițiilor de muncă, precum și plata unor salarii cum mult sub cât prevede legislația actuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.