ITALIA – prima școală de vară românească, ARPRO Summer Camp(ASC), în colaborare cu Luciana Ludușan Events, la Casale della Certosa Country Club

Copiii între 6 și 14 ani vor avea ocazia să petreacă 5 săptămâni într-o locație gestionată de români, cu învățători și profesori calificați, colaboratori ai Institutului Limbii Române în proiectul de predare a limbii, culturii și civilizației românești din Italiași cu voluntarii asociațiilor de tineri români din teritoriul Romei. Copiii vor participa la cursuri de limbă, cultură și tradiție românească, ateliere de pictură, cercuri de istorie și geografie, ateliere de muzică românească, teatru și activități recreative în limba română.

Credem în colaborarea dintre români, de aceea am răspuns pozitiv de fiecare dată când grupul Arpeggio & Roua a fost invitat la evenimentele organizate în teritoriu.

Vă invităm să colaborați, distribuind materialul nostru publicitar în comunitățile de români din zonele dumneavoastră. Suntem deschiși la orice fel de colaborare și ne dorim să împlinim acest proiect împreună, în anul următor. Vă mulțumim!

Vă trimitem comunicatul de presă oficial, sperând că ne veți susține. Pentru orice informație sau propunere, nu ezitați să ne contactați.

Atașăm afișul și link-urile către evenimentul Facebook, promo și albumul cu fotografii de la Open Day-ul organizat pe 3 iunie 2018.

Asociația culturală ARPRO organizator prima școală de vară românească, ARPRO Summer Camp(ASC), în colaborare cu Luciana Ludușan Events, la Casale della Certosa Country Club (Pavona, Roma). Eveniment FB: https://goo.gl/Vt3mAs Promo: https://goo.gl/LRvSWu Album Open Day: https://goo.gl/4dyf9i

Articolul precedentCu vaca pe post de …cal de curse!
Articolul următorDieta unui cercetător japonez bazată pe o descoperire care a primit Premiul Nobel
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno