ITALIA- Și-a ucis soția și fiul cu o armă, apoi s-a sinucis

Și-a ucis soția și fiul cu o armă, apoi s-a sinucis. S-a întâmplat în această dimineață la Beinasco (Torino), un oraș de la marginea orașului Torino.

Autorul gestului este un fost polițist rutier în vârstă de 66 de ani. Relatează Ansa și La Repubblica.

Conform primelor informații, el a telefonat la Carabinieri spunând că i-a ucis pe cei doi membri ai familiei și a închis imediat comunicarea.

Bărbatul avea 66 de ani. Fiul său în vârstă de 29 de ani fusese candidat la Liga la alegerile municipale din 2019. Fost voluntar la Crucea Roșie Beinasco.

Carabinierii au găsit cele trei cadavre, acum fără viață, în aceeași cameră în apartamentul lor din via Roma 12.

Tragedia din această dimineață la Beinasco, pensionat, Franco Necco, în vârstă de 66 de ani, a folosit o armă de foc pentru a-și ucide soția, Bruna De Maria, fost angajat municipal, 61 de ani, și fiul său, Simone, în vârstă de 29 de ani, în casa în care locuiau cei trei, apoi s-a sinucis cu aceiași armă.

Carabinierii au intervenit la fața locului. Conform primelor reconstrucții, bărbatul a sunat la 112 și a dat alarma, după ce și-a ucis soția și fiul, apoi s-a sinucis. Cele două victime ar fi fost lovite cu mai multe împușcături.

Articolul precedentPEDOFILIE: Cristian Bogdan, 43 de ani, chirurg, a fost arestat după ce poliția a găsit aproape 40.000 de imagini pornografice
Articolul următorRăpește o fată de 13 ani, în afara discotecii școlii, o abuzează, o ucide și o aruncă într-o groapă în pădure
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here