ITALIA VIOLENTĂ – Roma, un om ucis, la Napoli o asistentă agresată, ambele fapte petrecute în plină zi

ROMA: Un bărbat a fost atacat și ucis pe pista de biciclete de pe cheiul Tibrului, lângă Ponte Sisto, în centrul Romei.

Alarma s-a stins în urma mai multor avertismente. Poliția a arestat un suspect. La fața locului se află și poliția locală. Potrivit TGCOM24

Conform celor constatate, victima a fost găsită pe pistă și are răni evidente pe față și mâini. Poliția a arestat presupusul autor. Este un roman de 45 de ani.

Dinamica incidentului încă nu a fost clarificată. O patrulă a Direcției de Protecție Tevere a poliției locale a intervenit la fața locului și a efectuat o verificare în zona inundabilă a râului. Pentru a avertiza poliția mai mulți cetățeni.


Napoli: asistenta a violată în așteptarea autobuzului pentru a pleca acasă: un senegalez arestat

Atacul a avut loc în plină zi, împotriva unei femei în vârstă de 48 de ani, angajată în proiecte de asistare a pacienților post-covid-19. Procurorul anchetează pentru a aduce lumină asupra posibilelor omisiuni de salvare.

O asistentă în vârstă de 48 de ani a fost violată duminică în jurul orei 15:00 la Napoli de un imigrant neegalat din Senegal, arestat ulterior de forțele de ordine.

Femeia, după ce și-a încheiat activitatea (într-o structură angajată în prezent în proiecte pentru asistența pentru pacienții post-covid-19), aștepta în Corso Arnaldo Lucci un autobuz pentru Avellino și era singură pe o bancă când era a fost atacată.

De asemenea, femeia de 48 de ani a încercat să ceară ajutor unui trecător, însă solicitarea nu ar fi avut niciun efect.

Anchetatorii au examinat imaginile camerelor de supraveghere video prezente în zonă, atacatorul a acționat cu unii complici se va deschide un dosar cu privire la posibile omisiuni de urgență.

Guvernul investește în securitate: „Securitatea este un drept esențial al cetățenilor: cei care merg pe stradă au dreptul să se simtă protejați.

Într-o țară civilizată, astfel de atrocități nu ar trebui să apară și ceea ce s-a întâmplat este de o gravitate neașteptată”.

Criminalista Antonella Formicola a spus asta dimineața, comentând episodul grav care s-a întâmplat la Napoli. „Știm cu toții cât de riscantă este zona Piazza Garibaldi mai ales în anumite momente ale zilei.

Și acum, în plină urgență Covid, din moment ce sunt puțini oameni pe stradă este și mai periculos.

Polițiștii de ordine fac o treabă imensă, cu dăruire, pentru a se asigura că noi, cetățenii, suntem de siguranță, dar ei sunt puțini.

Este important ca guvernul central să investească în securitate, în consolidarea armatei și în dispozitivele de supraveghere, cum ar fi camerele: datorită supravegherii video, poliția a reușit să aresteze senegalezul”, a adăugat ea.

Toată această violență este inacceptabilă „O violență neauzită, brutală, brutală, din nou victimă o femeie, în mijlocul orașului Napoli, singură, fără ajutorul și intervenția nimănui, a trebuit să sufere un viol, riscând să moară, acest lucru este inacceptabil” – au comentat Cinzia Massa, Anna Letizia și Vera Buonomo, reprezentanți ai coordonării egalității de șanse a CGIL CISL Uil Napoli.

„Femeia victimă a violenței s-a întors acasă după o zi de muncă”, au continuat sindicaliștii – ca asistentă medicală care asistă pacienții care au supraviețuit covidului iar experiența ei cumplită ne confirmă faptul că orașul nostru nu este în siguranță, pentru că violul este s-a întâmplat pe timp de zi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.