Iuliana Cătălina Bucătaru nu a căzut pe scări, ci a fost ucisă

Vă amintiți cazul morții badantei, Iuliana Cătălina Bucătaru, de 37 de ani din Carsoli, femeia căzută de pe scări!... Iată, adevărul a ieșit la iveală. Concubinul ai a ucis-o și a înscenat un accident casnic.

Vă amintiți cazul morții badantei, Iuliana Cătălina Bucătaru, de 37 de ani din Carsoli, femeia căzută de pe scări!… Iată, adevărul a ieșit la iveală.

Concubinul ei a ucis-o și a înscenat un accident casnic. Relatează publicația italiană rete8.

Se închide cercul în jurul morții Iuliana-Cătălinei Bacataru, badanta (îngrijitoare) în vârstă de 37 de ani, care a fost, chipurile, victima unei căderi de pe scări. Evenimentul a avut loc în noiembrie anul trecut, într-o fracțiune din Carsoli.

A ucis partenera și apoi a făcut să pară un accident casnic, pentru a distorsiona adevărul în investigațiile carabinierilor. Dar… în dimineața asta l-au arestat cu acuzația de omucidere voluntară. Acesta este un român în vârstă de 52 de ani, arestat de carabinierii companiei Tagliacozzo la sfârșitul unei anchete coordonată de Procuratura Republicii din Avezzano.

La 7 noiembrie Iuliana Cătălina Bucataru, româncă, 37 de ani, a fost găsită în stare gravă într-o casă în Monte Bove Colli, o fracțiune de Carsoli, unde era badantă (îngrijitoare) la doi bătrâni. Femeia, transferată la spital, a murit două zile mai târziu. Faptul, la început, a fost considerat un accident, dar după anchetă s-a dovedit a fi o crimă pasională.

Presupunul criminal, Andrei Feru, a fost trădat de urmele de sânge pe care le-a lăsat la locul crimei. La originea disputei violente ar fi fost un atac de gelozie. Acuzarea pentru el este de omucidere voluntară. Urmele de sânge găsite de anchetatori pe perete nu au fost considerate de către medicul legist cauzate de o cădere accidentală, ci rezultatul unui atac violent.

Bărbatul, portivit reconstituirii faptelor, după cum declară procurorului adjunct Maurizio Maria Cerrato, în timpul unei conferințe de presă, ar fi adus femeia în casă unde a lucrat și în timpul disputei el a dat-o cu capul de pereți în mod repetat, cauzându-i astfel moartea. Femeia fusese găsită la baza scărilor, dar înălțimea petelor de sânge de pe perete, analizată de anatomopatologul Cristian D’Ovidio, era incompatibilă cu căderea, care nu s-ar fi întâmplat niciodată, ci pur și simplu el a înscenat să pară că fiind așa, după ce o ucisese.