Jada Pinkett Smith a dezvăluit recent secretele mariajului de 21 de ani cu actorul Will Smith

Mărturisirile sale au fost de-a dreptul copleșitoare, vedeta lăsându-și fără cuvinte proprii copii – Willow şi Jaden – invitați în emisiunea sa difuzată online pe Facebook, „ Red Table Talk”. Actriţa de 47 de ani a declarat că nu şi-a dorit niciodată să se mărite şi că a plâns non-stop în ziua în care s-a măritat.

„Atunci eram însărcinată cu Jaden. Primul trimestru de sarcină a fost oribil, iar eu eram atât de supărată că trebuie să mă ocup de o nuntă. Am plâns pe tot parcursul ceremoniei. Pur şi simplu nu sunt de acord cu acest concept numit mariaj. N-am fost şi nu sunt nici acum. Până când moartea ne va despărţi este real pentru mine, însă toate ideile şi regulile alea…Titlu ăsta de «nevastă»…Pur şi simplu nu simt asta. Nu e pentru mine”, a declarat Jada în emisiunea sa, potrivit Daily Mail.

Jada a mai declarat că s-a căsătorit şi din cauza presiunii exercitate de mama sa, Adrienne Banfield Norris. Aceasta i-a cerut scuze personal fiicei sale, fiind și ea prezentă în emisiune alături de ginerele și nepoții săi.

„Îmi pare rău că nu ţi-am respectat dorinţa. Am fost egoistă. Mi-a fost teamă că nu o să am parte de acest moment cu fiica mea, moment în care se căsătoreşte… mai ales că este singurul meu copil. Nunta a fost oribilă. Jadei îi era rău, era irascibilă. Nu a cooperat cu nimic. Era chiar în perioada în care avea toate acele greţuri matinale”, a declarat Adrienne, mama Jadei.

Ei bine, Will Smith (50 de ani) a făcut la rândul său mai mlte confesiuni despre căsnicia sa. Povestea sa este cu totul diferită de cea a soției sale, pentru că actorul a știut mereu că vrea să se căsătorească și să aibă doi copii (ceea ce s-a și întâmplat).

Actorul a declarat că Jada a trecut printr-o depresie şi nu s-a putut opri din plâns 45 de zile. „A fost o perioadă în care mami se trezea şi plângea. Au fost 45 de zile”, i-a spus Will cu lacrimi în ochi fiicei sale. „Ai omis câteva zile!”, a completat Jada. „Se întâmpla în fiecare dimineaţă. Am început să ţin un jurnal. Cred că atunci m-am simțit cel mai rău în căsnicia noastră. M-am simțit mizerabil”, a mai adăugat actorul. Cei doi au fost la un pas să se despartă, însă într-un final problemele i-au unit şi mai mult.