Jaf bancar la Roma: Cantautorul Francesco ZAMPAGLIONE arestat

Fratele lui Federico ZAMPAGLIONE și fost membru al trupei Tiromancino au încercat lovitura cu o armă de jucărie

Francesco ZAMPAGLIONE, cântăreț, compozitor și fost membru al trupei romane Tiromancino, a fost arestat, după jaful unei bănci din Roma. ZAMPAGLIONE a intrat în sucursala băncii cu fața descoperită și înarmat cu o armă de jucărie. După ce a fugit, a fost urmărit și arestat de carabinieri.

Povestea care apare pe ”Il Messaggero” pare incredibilă. ZAMPAGLIONE, cu un pistol de jucărie (dar fără capac roșu) în mâna lui, a ordonat angajaților să deschidă seiful și să i se dea banii. Apoi, a fugit cu bunurile furate, aruncând cămașa pe care o purta, pentru ca să nu fie recunoscut.

Cu toate acestea, un client al Băncii a decis să-l urmărească, în timp ce alertase Carabinieri care au reușit să prindă autorul la scurt timp după. ZAMPAGLIONE nu a manifestat rezistență și a fost dus la închisoarea Regina Coeli.

Francesco ZAMPAGLIONE a împărtășit cu fratele său  Federico întreaga primă parte a istoriei trupei Tiromancino, o trupă pe care a lăsat-o în 2001, după succesul albumului „La descrizione di un attimo”, în urma unui conflict cu fratele său.

În anii următori a colaborat cu diverși artiști, de la Riccardo Sinigallia la Frankie Hi-NRG, de asemenea, cusut relația sa cu Federico cu care a revenit pentru a colabora la coloana sonoră a filmului „Tulpa!”. În 2016 a produs noul album al lui Nathalie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.