Jaf de 1,5 milioane de euro executat de un comando armat – Erau banii de pensii

Jaf contra unui vehicul care transporta valori în zona Bari, blocând drumul cu buldozere și mijloace în flăcări

Lângă Mellitto un comando armat a blocat camioneta blindată și a închis drumul, întârziind sosirea poliției avizate satelitar. A declanșat incendiul la două vehicule grele plasate de-a lungul șoselei.

Un jaf a fost efectuat la un camion de securitate al Ivri, lângă Mellitto, în zona Bari. Pentru a deschide mașina blindată, bandiții au folosit buldozere. Vanul se îndrepta spre Matera să furnizeze oficiilor poștale banii necesari pentru plata pensiilor.

Conform estimărilor inițiale, pradă ar fi de 1,5 milioane de euro. Comando, compus din cel puțin patru persoane, mascate și înarmate.

Hoții, care au dat foc la cele două vehicule grele de-a lungul drumului, pentru a bloca carosabilului și de a proteja fuga lor, au folosit buldozerele pentru a sparge pereții blindați ai mașinii cu bani, în interiorul căruia erau trei agenți de pază. Nici unul dintre ei nu a fost rănit.

Carabinierii din Altamura investighează incidentul. Din cauza jafului a fost necesară închiderea drumului național 96 în ambele direcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.