Jaf de jumătate de milion de euro la Paris, în casa nepotul ultimului rege al Italiei

Vineri, 19 iulie, o bandă de hoti a intrat în apartamentul din Paris al lui Emanuele Filiberto din Savoia și al soției sale Clotilde Courau.

Cele mai multe dintre bunurile furate sunt bijuterii, dar valoarea exactă a prăzii nu a fost încă estimată. O sursă apropiată cuplului, cu toate acestea, a spus ziarul francez Le Parisien„doar cele mai rare monede ridică paguba la aproape o jumătate de milion de euro”.

Nepotul ultimului rege al Italiei și soția sa, actriță, nu au fost în casă și a descoperit furtul abia seara la întoarcere.

Poliția judiciară din Prefectura Parisului și jandarmii au anchetat la locul faptei, luând amprente digitale și vizualizând imagini pe camerele de supraveghere video ale caselor din apropiere.

Poliția a spus că investigația nu va fi ușoară: „Acest tip de spargere este rareori muncă de amatori”, a explicat sursa ziarului Transalpine, „pentru a vinde bijuteriile hoții au nevoie de o rețea bună și pentru că bijuteriile nu pot fi vândute decât clandestin și nu oricărui client”.

Din primele rezultate reiese faptul că hoții au operat profesionist și știau ce ar avea de luat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.