Jennifer Aniston …mărturisește…

Jennifer Aniston mărturisește despre un incident dureros din copilărie pe care l-a biruit cu ajutorul a Friends.

Actrița în vârstă de cincizeci de ani a fost gratificată ca unul dintre cele șase onoruri ale Variety‘s six Power of Women, vineri, când și-a amintit „relația” ei cu sentimentul de putere…

„Îmi amintesc, cam pe la vârsta critică, de aproximativ 11 ani, după o cină, plecam de la masă pentru că nu aveam nimic interesant de adăugat la conversație”, a spus Aniston la eveniment, care a fost sponsorizat de Audi.

 „M-am simțit întotdeauna incredibil de confortabil exprimând cuvintele altora, dar m-au pus într-o mare dificultate o masă plină de străini”.

Efectul pe care l-a avut momentul și care a urmat-o până la debutul ei în Friends, care, a spus ea, „a început să mă pună într-o altă lumină”.

Aniston nu se putea exprima în public, acesta era puntul ei slab și care o teroriza…

„În ultimii doi ani m-au făcut cu adevărat să mă gândesc foarte mult la mesajele pe care le transmitem copiilor, în special fetelor. Cum lucrurile pe care le spunem și facem le pot crește sau demola. Și le facem să simtă că vocea lor nu contează „, a spus Aniston.

Vedeta a continuat: „Am început să întâlnesc toți acești oameni care au exprimat cât de mult a însemnat emisiunea pentru ei – cum și-au ridicat starea de spirit în timpul unei despărțiri proaste sau le-au adus până și boli. Am fost atât de incredibil mișcată de asta.”

„Și am început să schimb modul în care gândeam despre vocea mea și ce înseamnă să am o platformă pe care să o folosesc”, a adăugat Aniston.

Platforma actriței s-a extins cu mult peste Friends, chiar dacă a catapultat-o ​​în cele mai înalte zone din Hollywood.

Aniston este acum un producător executiv care lucrează la proiecte de înaltă calitate, cum ar fi mult așteptatul serial Apple The Morning Show, în care joacă alături de Reese Witherspoon și Steve Carell.

În serie, personajul lui Aniston, Alex Levy, este forțat să apeleze la națiune după ce co-gazda sa Mitch Kessler (Carell, 57 de ani) a fost concediată în urma acuzațiilor de conduită sexuală necorespunzătoare.

Odată ce Carell’s Mitch este concediat, Alex este obligat să fie la curent cu imaginea pozitivă a publicului despre ea – totul în timp ce face echipă cu o nouă ancoră, Bradley Jackson (Witherspoon, 43 de ani).

Aniston a produs și filme Dumplin ‘și Murder Mystery pe Netflix, în care a jucat alături de prietenul ei de multă vreme, Adam Sandler .

vocativ plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.