Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt din nou… îndrăgostiți


BRAD Pitt și Jennifer Aniston s-au întors în rolul de iubiți pe scena propriilor vieți, după o serie de întâlniri secrete înainte de cea publică de la SAG Awards de săptămâna trecută.

Cuplul divorțat a avut cel puțin cinci întâlniri, inclusiv una secretă la Bel Air Mansion a lui Jennifer, în timpul sărbătorilor de Crăciun, înainte ca zvonurile de reconciliere să apară la gala de premii din 19 ianuarie, potrivit Mirror.

O sursă apropiată lui Jen a declarat: „Nu cred că ea a încetat să-l iubească vreodată, chiar dacă el i-a rupt inima când a părăsit-o pentru Angelina Jolie. A durat mult timp, dar ea l-a iertat pentru tot”

Un insider apropiat de Brad, de 56 de ani, a dezvăluit că nu a încetat să vorbească despre fosta sa soție.

Sursa a dezvăluit: „Ei și-au reluat povestea de dragoste și nu am văzut niciunul dintre ei atât de fericiți de ani de zile”.

Când s-au întâlnit, au zâmbit în timp ce ea punea o mână pe pieptul lui, în timp ce el îl ținea la încheietura mâinii.

Jen a spus despre întâlnirea publică: „Pare o noapte foarte distractivă să ne bucurăm reciproc. Cu toții am crescut împreună, într-adevăr.”

Brad a spus Entertainment Tonight: „Nu știu. Sunt fericit și naiv și voi rămâne așa.”

Fostul cuplu de aur a fost căsătorit între 2000 și 2005. Se pare că Brad a părăsit-o pe Jen pentru Angelina Jolie, cu care a jucat în Mr. & Mrs. Smith. Cei doi, care împart șase copii împreună, s-au căsătorit în 2014. Angelina a depus divorț de Brad în 2016.

Cât despre Jen, ea a fost căsătorită cu actorul Justin Theroux în perioada 2015 – 2017.
Ce urmează?

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.