Jessi Combs, „Cea mai rapidă femeie din lume pe patru roți”, a murit într-un accident

Femeia pilot, Jessi Combs, de 39 de ani, considerată „Cea mai rapidă femeie din lume pe patru roți”, după stabilirea unui record de 640km/h în 2013, a murit într-un accident în timp ce încerca să-și îmbunătățească recordul.

Acest lucru a fost raportat de către șeriful din Harney County, Oregon, unde femeia a fost în pistă pentru încercarea unei mașini echipate cu un motor cu reacție, care apoi sa răsturnat în deșertul Alvord

O mare pasionată de motoare, după absolvirea colegiului american WyoTech, specializat în pregătirea studenților pentru cariere ca tehnicieni auto, ea a fost angajată de către Departamentul de marketing din aceeași universitate pentru a construi o mașină de la zero în șase luni, pentru a participa la o expoziție de specialitate în echipamente al Marketing Association (SEMA).

La 9 octombrie 2013, Combs a condus North American Eagle (NaE) supersonicul Speed Challenger, în deșertul Alvord, stabilind recordul de viteză terestră, cu o cursă oficială de 398,954 mph (632 km/h) și o viteză maximă de 709 km/h (440.709 pe mph).

La 7 septembrie 2016, Combs a stabilit o nouă viteză de top de 477,59 mile pe oră, cu Other American Eagle. Ca șofer profesionist, Combs a participat la numeroase evenimente cu mai multe succese.

Ea a câștigat Ultra 4 King of the Hammers în 2014 și 2016, Rallye Aicha des Gazelles în 2015, Ultra 4 National Championship în 2014, Ultra 4 Western Region Series și Ultra 4 Stampede Legends Class în 2014.

Victoriile ei cu Hammers i-au adus porecla „Regina Hammers”. Cu câteva zile în urmă, a postat o fotografie cu un jet-car cu care se pregătea să depășească ultimul său record.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.