Jessica Alba a părăsit lumina reflectoarelor și s-a dedicat familiei

În spatele zâmbetului ei adorabil se ascunde o dramă cumplită. Actrița Jessica Alba are trei copii minunați cu producătorul de film Cash Warren și are o carieră de succes. Însă ceea ce e astăzi a construit cu multe sacrificii. Vedeta în vârstă de 37 de ani este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, jucând în numeroase filme. În ultimii ani, Jessica Alba a părăsit lumina reflectoarelor: a fondat The Honest Company și s-a dedicat familiei.

Mulți se întreabă, potrivit Mirror.co.uk, dacă trecutul ei întunecat a fost motivul care a stat la baza deciziei de a se retrage din showbiz. Alba a avut o copilărie dificilă, a făcut un pact de virginitate pe care l-a încălcat și a fost răpită la vârsta de 15 ani.

Pe când filma pentru serialul Flipper, în 1996, actrița când a început să primească apeluri ciudate. Jessica Alba, pe atunci în vârstă de 15 ani, le-a respins, crezând că e vorba despre o farsă inofensivă. Dar apoi lucrurile au luat o întorsătură urâtă: a fost răpită de pe platourile de filmare și a dispărut timp de 14 ore. Vedeta a fost găsită ulterior legată, în portbagajul unei mașini. Din păcate, făptașul nu a fost prins niciodată, pentru că Alba nu a putut oferi poliției nicio informație legată de răpirea sa.

Provenind dintr-o familie incredibil de religioasă, Jessica a fost crescută după niște reguli stricte. Dar micuța Jessica se transforma într-o femeie și a început să poarte ținute provocatoare. Acest comportament nu a fost acceptat de comunitatea ei și a devenit victima abuzului fizic și verbal. Aceste agresiuni fizice au avut un impact negativ asupra ei, actrița devenind bulimică.

Crescând după principii creștine, Jessica trebuia să-și păstreze virginitatea până după căsătorie. A încălcat acest pact, bineînțeles după ce a cunoscut celebritatea, cu un alt actor, Michael Weatherly, partenerul ei din serialul Dark Angel, cu care a avut o relație de 4 ani. Înainte de acesta, a avut o relație „nepermisă” de familia sa ultra-religioasă cu un dansator bisexual. Îl întâlnise într-un club de homosexuali pe care-l frecventa foarte des în adolescență.

Pe Michael Weatherly l-a cunoscut când avea 18 ani. El avea 30 de ani, iar din cauza diferenței de vârstă, familia Jessicăi Alba nu a fost de acord cu relația dintre cei doi. Cu toate acestea, Weatherly a cerut-o în căsătorie când actrița a împlinit 20 de ani. S-au despărțit după 3 ani, în 2003. Câțiva ani mai târziu, Jessica Alba declara: „Eram prea tânără, aveam 18 ani, când am început să ies cu el”. „Eram virgină. Am știu că vroiam să fiu îndrăgostită de cel cu care îmi voi pierde virginitatea”, a adăugat ea. Până la 30 de ani, actrița s-a bucurat de tinerețe și a început să flirteze cu bărbați și să aibă aventuri amoroase.

Până l-a întâlnit pe producătorul Cash Warren. S-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare la Fantastic Four. S-au căsătorit 4 ani mai târziu, în 2008. Cei doi au împreună 3 copii – Honor (născut în 2008), Haven (născut în 2011) și Hayes (născut pe 31 decembrie 2017).

Jessica Alba mai are însă un „copil”. Este vorba despre The Honest Company, o companie care realizează produse de uz casnic și de make-up fără alergeni și prietenoase cu mediul înconjurător. Compania ei era evaluată la 1 miliard de dolari în 2014.