John Travolta povestește momentul în care o admiratoare i-a intrat în casă și s-a ascuns în șifonier

Cu ocazia lansării noului său film, The Fanatic, John Travolta a povestit despre momentul în care o admiratoare i-a intrat în casă și s-a ascuns în dulapul său. Actorul de la Grease and Pulp Fiction are, însă, o relație foarte bună cu fanii săi.

Intervievat recent, John Travolta a revenit să vorbească despre un incident neplăcut în casa sa acum câțiva ani. După cum citim în People, actorul în vârstă de 65 de ani a povestit despre o experiență înfricoșătoare pe care a avut-o cu o fană:

”Locuiam în Santa Barbara, aproximativ 30 de ani, și cineva s-a strecurat în casa mea. Am deschis dulapul și acolo …am găsit-o… m-a speriat, dar s-a dovedit a fi o persoană ingenuă. Era o fată care probabil voia să mă întâlnească și nu știa cum să o facă asta”.

”Am un bilet câștigător pentru întreaga lume, așa că nu costă atât de mult să semnez autografe sau să fac poze. Pentru mine, nu este un preț mare de plătit.”

Actorul din Grease and Pulp Fiction a continuat: ”Și, în noul său film, The Fanatic, John joacă rolul unui fan, Moose, obsedat de vedeta lui preferată, Hunter Dunbar, interpretată de Devon Sawa.”

În viața reală, ulterior Travolta a spus că a avut întotdeauna – în mare parte – experiențe grozave cu admiratorii săi. Mai presus de toate, actorul se consideră recunoscător pentru succesul obținut, în urmă cu mai bine de 40 de ani. După cum s-a spus, Travolta știe și ce înseamnă să fii un fan emoționat să-ți întâlnești idolul, pentru că s-a întâmplat de mai multe ori și lui:

”L-am iubit pe Jimmy Cagney și, când l-am cunoscut, am rămas fără cuvinte. Apoi sunt: Gérard Depardieu, Paul McCartney și Barbra Streisand.”

John Travolta este căsătorit cu actrița Kelly Preston, din căsătoria căreia s-au născut trei copii: Jett – născut în 1992 și decedat în 2009 – Ella Bleu (2000) și Benjamin (2010). Cel mai în vârstă și-a pierdut viața, la 16 ani, în timp ce era în vacanță cu părinții din Bahamas.

Cauzele exacte nu au fost dezvăluite – poate, epilepsie sau atac de cord – dar familia a declarat atunci că fiul suferea de sindromul Kawasaki – o boală care cauzează probleme cardiace în cazuri grave – și autism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.