Joi, 30 noiembrie, la Roma, începând cu ora 11, va avea loc Conferinţa cu titlul „Împreună fără frontiere”, având ca temă noua legislaţie a muncii din ţară.

Conferinţa este organizată de către Asociaţia „Casa Romania” din Roma şi Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii din România în Via Liberiana, 17 (Zona Santa Maria Maggiore).
Publicul va putea afla noile reglementări din legislaţia muncii din ţară, detalii despre noile salarizări şi despre mobilitatea internaţională de la invitatul de onoare,  Drd. Corneliu Bențe, Preşedintele Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii 
Vor fi expuse şi dezbătute împreună cu publicul problemele actuale din domeniul muncii în România, recunoaşterea calificărilor obţinute în Italia, oportunităţile şi dificultăţile pe care le pot întâmpina cei care doresc să se întoarcă, iar pentru românii stabiliţi în Italia unele facilităţi ce le pot obţine pe teritoriul Peninsulei.
Vor interveni: 
Drd. Corneliu BENTE – Preşedinte Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii
Miruna CAJVANEANU, jurnalist, expert comunicare
Simona BELETCHI -Presedinte Asociatia Casa Romania
Intrarea este liberă- rezervarea se face până în data de 27 noiembrie la adresa de email : casaromania2016@gmail.com sau telefonic la numărul 3271192656.

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.