Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith s-au căsătorit – Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu luna trecută

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith s-au căsătorit – Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu luna trecută

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith, și-au unit destinele, potrivit People. O sursă apropiată cuplului confirmă că aceștia doi s-au căsătorit recent.

Nu a fost posibil să se ajungă la studentul din Dawson’s Creek, de 41 de ani, pentru interviu. Purtătorul de cuvânt al cuplului nu a răspuns la solicitarea pentru comentarii a People.

Știrea vine la câteva luni după ce se pare că ei au obținut certificatul de căsătorie în Beverly Hills în luna august, potrivit Daily Mail. DM a postat o fotografie a cuplului zâmbind în timp ce Turner-Smith ținea un plic. Cuplul a fost alături de mama lui Jackson, Fiona Jackson.

Actorul și Turner-Smith au stârnit pentru prima dată zvonuri prin gesturi romantice, după ce au fost reperați luând prânzul și ținându-se de mână în noiembrie 2018.

În ianuarie, cuplul a făcut o călătorie în Nicaragua. Deși nu s-au etichetat în fotografiile de sărbători, amândoi au împărtășit imagini cu un apus aproape identic, în timp ce sărbătoreau noul an. De asemenea, au fost reperați împreună la sfârșitului lunii în Los Angeles.

În august, Turner-Smith și-a făcut publică oficial relația Instagram.

Luna trecută cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu, în timp ce participa la premiera noului film Turner-Smith Queen & Slim din Los Angeles. Amândoi s-au îmbrăcat în modele Gucci pentru ocazie – Jackson într-un costum din trei piese și Turner-Smith într-o rochie de mătase plisată lila – dar ceea ce a făcut cu adevărat senzație au fost accesoriile lor.

Pe un deget la mâna stângă avea un inel Turner-Smith și a purtat un diamant de logodnă strălucitor. Inelul este împodobit cu alte frumoase diamante pavé.

De asemenea, Jackson a purtat o nouă bijuterie la mâna stângă: un inel de aur.

Turner-Smith l-a jucat pe sergent Azima Kandie din serialul TNT The Last Ship, o serie de cinci ani care a difuzat episodul său final în 2018. Ea a jucat și în serialul SyFy Nightflye.

Jackson s-a despărțit de fosta Diane Kruger în 2016, după 10 ani împreună. Us Weekly a raportat pentru prima dată noutățile despre nuntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.