Julia Roberts în casă nouă: 8,3 milioane de dolari pentru… stilul Victorian

Actrița de Oscar, Julia Roberts, a achiziționat o casă în stil Victorian, veche de 100 de ani, în cartierul Presidio Heights din San Francisco, pentru 8,3 milioane de dolari, arată înregistrările imobiliare.

Casa cu cinci etaje, proiectată în 1907-1908 de Sylvain Schnaittacher (1874-1926), are aproximativ 6.245 de metri pătrați de spațiu de locuit, inclusiv cinci dormitoare și patru băi. Aceasta are un acoperiș de ardezie parțială, o grădină orientată spre nord, un garaj cu două mașini și o cramă cu 1.000 de sticle, conform listei Sotheby’s International Realty.

Brokerajul a listat proprietatea pentru 10,25 milioane dolari în mai 2019, iar ulterior a scăzut prețul la 9,65 milioane USD în septembrie, conform datelor listei.

Prețul final de vânzare a reprezentat o reducere de 19% la cererea inițială. Julia Roberts, în vârstă de 52 de ani, a încheiat afacerea printr-un trust. Înainte folosise aceeași ambiție pentru a efectua tranzacții imobiliare în toată țara, inclusiv o casă pe plaja din Hawaii, care se vindea pentru 16,2 milioane USD în 2016.

Julia Roberts, al cărui prim film de succes a fost „Pretty Woman” în 1990, a fost nominalizată la patru Oscaruri și a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea în „Erin Brockovich” (2000).

Vechiul proprietar a fost Brodie Cobb, un ciclist competitiv și fondator al companiei de servicii financiare The Presidio Group. A cumpărat casa pentru 1,88 milioane dolari în 1997, arată înregistrările imobiliare.

Renovată de designerul de interior John Wheatman, nivelul principal al casei are o sală de intrare mare, cu ferestre drepte, un living, o sală de mese și o cameră de familie cu șemineuri și tavane casetate, o bucătărie cu o sală de mic dejun și un dulap de bar.

Există patru dormitoare și două băi la etajul doi. La etajul al treilea se află dormitorul principal, care are un balcon și un luminator cu vedere spre Golden Gate Bridge și San Francisco Bay.

Cele două niveluri inferioare cuprind o cameră de proiecție, o cameră cu nămol, cu ​​dulapuri încorporate, o spălătorie, un garaj pentru două mașini, o cramă pentru vinuri cu 1.000 de sticle și o baie pentru câini încorporată. Mai are, de asemenea, o terasă în spate și o grădină. Los Angeles Times a raportat acordul pentru prima dată. Conform mansionglobal.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.