Kate Middleton o ducesa sofisticată

În cazul în care te întrebai cine va fi pe viitor Regina Angliei, Kate Middleton ne-a reamintit răspunsul. În timpul dineului oficial de la Palatul Buckingham, alături de Regele şi Regina Olandei, Ducesa de Cambridge a avut o apariţie impecabilă, demnă de o ducesă, dar mai ales, extrem de sofisticată datorită accesoriilor pe care le-a purtat.

Pentru această ocazie, soţia Prinţului William a purtat o tiara fascinantă alături de o rochie albastră semnată Alexander McQueen, designer-ul care i-a creat şi rochia de mireasă, în 2011. Dar cel mai interesant accesoriu care a atras atenţia reporterilor a fost decoraţia regală pe care a purtat-o în piept, de culoare galbenă, pe care Regina Elisabeta le-a oferit-o femeilor din familie ca o distincţie personală. Este extrem de rată, reprezintă onoarea şi este purtată doar la evenimente formale.

Pe decoraţie apare fotografia Reginei Elisabeta din tinereţe, iar lista celor care au purtat o astfel de decoraţie este foarte scurtă, mai exact, pe lângă Kate Middleton, această onoare a mai avut-o Sophie, Contesă de Wessex (n.r.- soţia fiului cel mic al Reginei Elisabeta) şi Camilla, Ducesă de Cornwall, actuala soţie a Prinţului Charles, ăn anul 2004 şi 2007. Bineîneţeles, înainte de cele două, Diana, Prinţesă de Wales a purtat-o în anul 1981, pe când Sarah, Ducesă de York, nu a avut niciodată această onoare. În aceeaşi situaţie se încadrează şi Meghan Markle, care se presupune că nu a primit această distincţie pentru că ar fi prea devreme, fiind recent intrată în Familia Regală.