Kate Middleton o ducesa sofisticată

În cazul în care te întrebai cine va fi pe viitor Regina Angliei, Kate Middleton ne-a reamintit răspunsul. În timpul dineului oficial de la Palatul Buckingham, alături de Regele şi Regina Olandei, Ducesa de Cambridge a avut o apariţie impecabilă, demnă de o ducesă, dar mai ales, extrem de sofisticată datorită accesoriilor pe care le-a purtat.

Pentru această ocazie, soţia Prinţului William a purtat o tiara fascinantă alături de o rochie albastră semnată Alexander McQueen, designer-ul care i-a creat şi rochia de mireasă, în 2011. Dar cel mai interesant accesoriu care a atras atenţia reporterilor a fost decoraţia regală pe care a purtat-o în piept, de culoare galbenă, pe care Regina Elisabeta le-a oferit-o femeilor din familie ca o distincţie personală. Este extrem de rată, reprezintă onoarea şi este purtată doar la evenimente formale.

Pe decoraţie apare fotografia Reginei Elisabeta din tinereţe, iar lista celor care au purtat o astfel de decoraţie este foarte scurtă, mai exact, pe lângă Kate Middleton, această onoare a mai avut-o Sophie, Contesă de Wessex (n.r.- soţia fiului cel mic al Reginei Elisabeta) şi Camilla, Ducesă de Cornwall, actuala soţie a Prinţului Charles, ăn anul 2004 şi 2007. Bineîneţeles, înainte de cele două, Diana, Prinţesă de Wales a purtat-o în anul 1981, pe când Sarah, Ducesă de York, nu a avut niciodată această onoare. În aceeaşi situaţie se încadrează şi Meghan Markle, care se presupune că nu a primit această distincţie pentru că ar fi prea devreme, fiind recent intrată în Familia Regală.

Articolul precedentMedia salarială la nivel naţional. Județe cu salarii mari și la pol opus, cu salarii mici
Articolul următorFiica modelului Kate Moss pe urmele mamei sale
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno