Kim Jong Un: confiscarea câinilor de companie din capitala țării – reprezintă o „decadență occidentală”

având în vedere lipsa de alimente din Coreea de Nord și înclinația de a se mânca și carne de câine, directiva are scop doar pentru hrănirea maselor

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a dispus confiscarea câinilor de companie din capitala țării, spunând că bieții câini reprezintă… „decadență occidentală”

…dar, proprietarii câinilor lor se tem că această confiscare este într-adevăr îndreptată către masa cuiva…

Kim a emis directiva în iulie pentru animalele de companie, afirmând că acestea făceau parte dintr-o tendință izvorâtă din ideologia burgheză, a declarat o sursă pentru ediția engleză a Chosun Ilbo, un ziar sud-coreean.

„Oamenii obișnuiți cresc porci și vite în gospodăriile lor, însă oficialii de rang înalt și câinii însoțitori înstăriți au alimentat unele resentimente”, a spus sursa.

„Autoritățile au identificat familiile cu câini și alte animale de companie și le obligă să le dea sau le confiscă forțat”.

Dar, în timp ce regimul opresiv spune că mișcarea este menită să spargă extravaganța capitalistă în Pyongyang, proprietarii de câini se tem că…

…având în vedere lipsa de alimente din Coreea de Nord și înclinația de a mânca și carne de câine, directiva are scop doar pentru hrănirea maselor.

Proprietarii de câini „îl înjură pe Kim Jong Un pe la spate”, de altfel, nu pot face mai mult…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.