”Kim Jong-un s-a ÎNTORS” – după 20 de zile de absență și speculații privind moartea sa

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, a participat la o ceremonie de finalizare a fabricii de îngrășăminte, a informat presa de stat sâmbătă, prima sa apariție publică după 20 de zile de absență a stârnit zvonuri despre sănătatea sa.

Agenția centrală de știri nord coreeană a raportat că Kim a tăiat panglica în timpul ceremoniei pentru finalizarea vineri a fabricii de îngrășăminte fosfat Sunchon din Sunchon, la nord de Pyongyang. Potrivit en.yna.co.kr

Fotografiile făcute de KCNA îl arată pe Kim, îmbrăcată într-un costum întunecat, model Mao, în timp ce taie panglica roșie la ceremonie și vorbește cu ofițerii însoțitori, cu un zâmbet pe față.

„Toți participanții s-au lansat în aplauze furtunoase și urale!” Extinde cea mai mare glorie liderului suprem care a dus la o nouă schimbare în dezvoltarea industriei de îngrășăminte din Juche și a adus progrese revoluționare mari pentru a consolida economia auto-portantă spre victorie, cu conducerea sa excepțională”, spune KCNA, referindu-se la conceptul nord-coreean de autosuficiență.

„El a privit mai multe locuri, inclusiv procesul de prelucrare a materiei prime, procesul de producere a fosforului galben, procesul de producție a îngrășămintelor cu fosfat de amoniu și procesul de ambalare, fiind informat despre procesele de producție din fabrică”, a adăugat KCNA.

Kim a fost, de asemenea, citat ca o expresie a „satisfacției pentru creația minunată” și „expune sarcinile și modalitățile de a dezvolta industria noastră chimică în orientarea corectă, așa cum cere noul secol”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.