”Kim Jong-un s-a ÎNTORS” – după 20 de zile de absență și speculații privind moartea sa

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, a participat la o ceremonie de finalizare a fabricii de îngrășăminte, a informat presa de stat sâmbătă, prima sa apariție publică după 20 de zile de absență a stârnit zvonuri despre sănătatea sa.

Agenția centrală de știri nord coreeană a raportat că Kim a tăiat panglica în timpul ceremoniei pentru finalizarea vineri a fabricii de îngrășăminte fosfat Sunchon din Sunchon, la nord de Pyongyang. Potrivit en.yna.co.kr

Fotografiile făcute de KCNA îl arată pe Kim, îmbrăcată într-un costum întunecat, model Mao, în timp ce taie panglica roșie la ceremonie și vorbește cu ofițerii însoțitori, cu un zâmbet pe față.

„Toți participanții s-au lansat în aplauze furtunoase și urale!” Extinde cea mai mare glorie liderului suprem care a dus la o nouă schimbare în dezvoltarea industriei de îngrășăminte din Juche și a adus progrese revoluționare mari pentru a consolida economia auto-portantă spre victorie, cu conducerea sa excepțională”, spune KCNA, referindu-se la conceptul nord-coreean de autosuficiență.

„El a privit mai multe locuri, inclusiv procesul de prelucrare a materiei prime, procesul de producere a fosforului galben, procesul de producție a îngrășămintelor cu fosfat de amoniu și procesul de ambalare, fiind informat despre procesele de producție din fabrică”, a adăugat KCNA.

Kim a fost, de asemenea, citat ca o expresie a „satisfacției pentru creația minunată” și „expune sarcinile și modalitățile de a dezvolta industria noastră chimică în orientarea corectă, așa cum cere noul secol”.

Articolul precedentDeclarații deloc încurajatoare privind datoria României
Articolul următorVeste URIAȘĂ pentru diabetici
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here