L-a împușcat în cap pe iubitul fostei soţii care i-ar fi abuzat fiica de 11 ani

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Un caz care a făcut vâlvă și a fost tratat de presă într-o manieră diferită. S-a spus despre acest om că este foarte periculos și un asasin.

Iată motivul omului: să-și apere fiica… și asta într-o țară europeană unde ar trebui să domnească legea… unde autoritățile să-și facă treaba cu profesionalism.


Bărbatul care l-a împușcat în cap pe iubitul fostei sale soții a mărturisit în fața anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că bărbatul îi abuza fiica în vârstă de 11 ani și, în ciuda plângerilor depuse, situația a rămas neschimbată. Potrivit observatortv.ro

Criminalul susține că povestea tragică a început în momentul în care fosta sa soție a câștigat custodia fiicei lor și s-a mutat în comuna 1 Decembrie din Ilfov, cu un alt bărbat.

Fiica criminalului i-ar fi povestit în numeroase rânduri cu iubitul mamei sale o abuzează, o pipăie și o stropește cu alcool, dovadă stând mai multe clipuri video pe care acesta le-ar fi primit și în care apare inclusiv mama fetiței, care este impasibilă.

În fața anchetatorilor, criminalul din Măgurele a explicat că a încercat de mai multe ori să își ia fetița, însă de fiecare dată a fost bătut de iubitul fostei soții și prietenii acestuia. Mai mult, într-una din bătăile încasate, agresorii ar fi urinat pe el.

L-a împușcat în cap pe iubitul fostei soţii care i-ar fi abuzat fiica

Bărbatul a explicat și că a depus numeroase plângeri împotriva iubitului fostei soții, dar și împotriva fostei soții, totul pentru a reuși să își salveze fiica.

Pentru că situația a rămas neschimbată, iar fiica lui i-ar fi povestit că este terorizată, bărbatul a decis să își facă singur dreptate.

Pe 5 august 2019, bărbatul a reușit să facă rost de un pistol și a mers la locuința unde trăia fosta soție, iubitul ei și fiica lui, în comuna 1 Decembrie

Încă o dată, bărbatul a încasat o bătaie de la iubitul fostei soții.

După câteva ore, în noaptea de 5 spre 6 august, bărbatul a luat pistolul și s-a dus din nou la casa fostei soții.

‘Avea de gând să îi omoare pe toţi pentru a-și salva fiica’

În momentul în care iubitul femeii a ieșit la poartă, acesta a scos pistolul și l-a împușcat de două ori, în cap și în gât.

La audieri, criminalul a explicat că avea de gând să îi omoare pe toți din casă pentru a-și salva fiica, însă a renunțat după ce a tras în direcția fostei soții și a ratat.

Și-a luat apoi copilul și a plecat acasă, acolo de unde a și fost reținut, a doua zi, de luptătorii de la Trupele Speciale.


Încotro merge România dacă oamenii ajung să fie nevoiți să recurgă la gesturi limită, inacceptabile oriunde în lume?

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here