La ce vârstă se maturizează bărbații? – Să te bucure ori să te întristeze ce vei afla?

Rezultatele unui studiu, realizat de o clinică din Manchester, au scos la iveală faptul că bărbații se maturizează abia la 54 de ani.

Conform The Telegraph, presiunile societății, legate de o carieră împlinită ori de întemeierea unei familii, îi sperie cel mai mult pe bărbați, iar următoarea lor teamă majoră este legată de faptul că ar putea cheli.

Realizat pe un eșantion de 1000 de bărbați, studiul a mai scos la iveală că abia după vârsta de 54 de ani bărbații se simt împliniți, se simt responsabili cu adevărat și se descriu ca fiind „oameni serioși”.

Aceasta este și vârsta la care bărbații simt că au atins un anumit nivel de stabilitate financiară și se descriu ca fiind încrezători în ei înșiși.

54 de ani, vârsta la care bărbații scapă de complexe

Același studiu a indicat și că bărbații scapă de complexe la 54 de ani. Nu le mai pasă atât de mult de presiunile societății atunci când vine vorba de felul în care arată, de statutul lor social sau de viața lor personală – fie că au reușit să-și întemeieze o familie, fie că nu. Citește amănunte pe exquis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.