La două minute distanță de moarte – un grec a pierdut avionul prăbușit – era nervos pe companie


Antonis Mavropoulos: Ar trebui să o văd ca pe o doua şansă. Am ratat zborul cu două minute. Când am sosit, îmbarcarea fusese închisă şi am văzut ultimii pasageri intrând. Am ţipat să mă lase, dar nu mi-au permis.


Mavropoulos a explicat că a ratat zborul, pentru că persoana care îl însoţea la aeroport ajunsese cu întârziere, notează DPA, preluată de Agerpres.

Grecul a fost repartizat pentru zborul următor, dar a protestat vehement pentru că era suficient timp pentru a urca la bordul Boeng-ului.

Antonis Mavropoulos a povestit că, ulterior, ofiţerii de securitate l-au tras deoparte, iar unul dintre aceştia i-a spus cu blândeţe să nu mai protesteze, ci să îi mulţumească lui Dumnezeu, deoarece a avut loc …un accident.

Iniţial a crezut că este mințit dar, când și-a dat seama că este adevărat, că avionul chiar s-a prăbușit, și-a anunțat bucuros familia că nu a mai prins zborul.

Am fost atât de uşurat că pot scrie acest post şi sunt recunoscător că sunt în viaţă, a scris Antonis pe Facebook.

Avionul Boeing 737 MAX al companiei Ethiopian Airlines s-a prăbuşit duminică dimineaţă, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din capital Addis Abeba.

Niciunul dintre cei 149 de pasageri şi opt membri ai echipajului nu au supravieţuit.

Potrivit directorului general al companiei, pilotul a comunicat controlorului de trafic că are ”dificultăţi” şi a cerut să revină pe aeroportul Bole din Addis Abeba. I s-a dat permisiunea să se întoarcă, dar avionul s-a prăbuşit la 62 de kilometri sud-est de capitală. sursa: stirile tvr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.