LA PRIMUL CONCERT AL ANDREI ÎN SPANIA- TOATE DRUMURILE ROMANILOR DUC LA PALACIO VISTALEGRE DIN MADRID

 LA PRIMUL CONCERT AL ANDREI ÎN SPANIA-
TOATE DRUMURILE ROMANILOR DUC 
LA PALACIO VISTALEGRE DIN MADRID
 

MADRID /Andra, cea mai bună voce a României, va concerta pentru prima dată în Spania, sâmbătă,11 martie a.c., de la orele 20.30 (ora locală), la Palacio Vistalegre din Madrid (Calle de Utebo 2, cod 28025 ).

Într-un promo postat pe pagina de Facebook, artista a anunţat invitaţii ei pe scenă vor fi Săndel şi Aurora Mihai (fratele, respectiv cumnata).
La concertul care va avea loc în superba şi spaţioasa sală din Palacio Vistalegre, sunt aşteptaţi sute de spectatori români stabiliţi la Madrid şi în alte zone, dar şi mulţi fani spanioli, având în vedere Andra, cea mai îndrăgită cântăreaţă din România, le este foarte cunoscută, mai ales după colaborarea ei cu David Bisbal la piesa ´´Without You´´, al cărei clip a depăşit peste 100 de milioane de vizionari pe Youtube.
Potrivit organizatorilor, porţile de la Palacio Vistalegre vor fi deschise spectatorilor începând cu orele 18.30 şi până la orele 20.30, când va începe efectiv manifestarea. Posesorii unui bilet de intrare VIP GOLD vor putea intra încă de la orele 16.00, pentru a asista la proba de sunet, pentru a face o fotografie de grup cu artista sau pentru a primi autografe. Totodată, posesorii biletelor VIP GOLD vor fi invitaţi în zona rezervată   unde, până la orele 19.00, va fi organizat un bufet liber.
Concertul de la Madrid al Andrei este un eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei României în Regatul Spaniei, oferind românilor din diaspora ocazia şi bucuria de a sărbători prin cântec şi voie bună Ziua Femeii.

Marin MIHAI – corespondent SPANIA