La Salonul Auto de la Paris se va prezenta un model surpriză Dacia

Dacia pregătește un exponat-surpriză pentru Salonul Auto de la Paris 2018, eveniment programat între 4-14 octombrie.

Dacia promite să prezinte o serie de noutăți pentru gama actuală de autovehicule. Cel mai probabil, constructorul de la Mioveni va anunța debutul motorului de 1.33 litri pe benzină pentru Duster. Motorul de 1.332 cmc are 4 cilindri în linie și este supraalimentat. Unitatea este dezvoltată de Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și Daimler. În cazul echipării mașinilor Renault, propulsorul poate fi comandat în două versiuni, de 130 și de 150 cai putere, scrie Auto Bild.

Versiunea de 130 CP si 220 Nm poate fi configurată doar împreună cu o cutie manuală, dar versiunea de 150 CP și 250 Nm poate fi comandată atât cu o cutie manuală, cât și cu o cutie EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj. Ne referim aici la modelul Renault Captur pe care este deja disponibil acest motor.

Fanii Dacia vor fi încântați să afle că producătorul român va afișa la evenimentul din Paris un exponat-surpriză. Din experiențele anilor trecuți, Dacia va lansa, probabil, o variantă specială de echipare sau o serie limitată a unui model din gamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.