La Torino, un vehicul SUV accidentează cinci copii de grădiniță, unul este grav

La Torino, un vehicul SUV accidentează cinci copii de grădiniță: unul este grav.

Alți doi micuți în condiții mai puțin grave. Mașina, parcată lângă școală, a alunecat brusc și a lovit copiii.

Cinci copii au fost loviți de un SUV în apropierea grădiniței „La casa nel bosco” din Chieri (Torino): trei dintre ei au fost răniți. Unul este în pericol de moarte și a fost dus cu elicopterul la spitalul Regina Margherita. Celelalte două victime, ambele internate, sunt mai puțin grave.

Copiii au fost loviți de un Toyota Land Cruiser. Conform rapoartelor preliminare, mașina, parcată lângă școală, a alunecat brusc înapoi.

Astfel, s-a dezmințit prima versiune a accidentului, potrivit căreia șoferul s-ar fi angajat în marșarier pentru a ieși din parcare, lovind copiii în afara grădiniței, fiindcă nimeni nu conducea mașina respectivă.

Acum carabinierii vor trebui să stabilească cauzele celor întâmplate. SUV-ul este înregistrat la unul dintre proprietarii de creșei și este folosit de fratele său.

Bebelușul cu afecțiuni mai grave are doi ani și jumătate și va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale: a declarat un medic, în special leziuni la nivelul craniului, pieptului și abdomenului. Prognosticul este rezervat.

Accidentul s-a produs la scurt timp după 10. Potrivit anchetatorilor, șoferul nu a tras corect frâna de mână. Carabinierii au sechestrat vehiculul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.