Lady Gaga își cere scuze pentru colaborarea cu R. Kelly, definește acuzațiile de violență sexuală drept „terifiante”

Lady Gaga și-a cerut scuze miercurea trecută pentru duetul ei din 2013 cu R. Kelly, vorbind în sprijinul tuturor femeilor care au acuzat pe cântăreț de violența sexuală.

Cântăreața de 32 de ani, a lucrat cu R. Kelly la piesa “Do What U Want (With My Body)” fă ce vrei …cu corpul meu -, o piesa care a fost făcută în timpul „unei perioade întunecate“ din viața sa, după cum a declarat într-un comunicat postat pe Twitter .

Ea a promis că va elimina melodia de pe iTunes și alte servicii de streaming, pentru a sprijini femeile care l-au acuzat pe Kelly în docu-seriile Lifetime „Surviving R. Kelly”.

„Sunt 1000% alături acestor femei, eu le cred, știu că suferă și cât suferă și cred cu putere că vocile lor ar trebui auzite și luate în serios”, a spus Gaga. „Ceea ce am auzit, legat de acuzațiile împotriva lui R. Kelly, este absolut terifiant și de neconceput.”

„Ca o victimă a unei agresiuni sexuale, am realizat melodiile într-o perioadă întunecată a vieții mele, intenția mea a fost aceea de a crea ceva extrem de provocator, pentru că am fost tristă și traumatizată după ce s-a întâmplat în mea viață”, a spus ea.

Gaga a fost chemată la începutul acestei săptămâni de un producător de documentare, pentru refuzul de a vorbi despre spectacolul lui Kelly, despre acuzațiile de abuz sexual și domestic. Ea a fost, de asemenea, criticată duminică și pentru interpretarea live din 2013 împreună cu cântărețul și pentru faptul de a-l lăuda un an mai târziu pe Twitter.

Actrița din „A Star is Born” („O stea este născută”) a recunoscut că a avut „judecata slabă”  apoi și-a încheiat declarația cu scuze:

„Îmi pare rău, atât pentru judecata mea slabă când eram tânără, cât și pentru că nu am vorbit înainte”, a spus ea. „vă iubesc”.

La scurt timp după scuzele lui Gaga, un videoclip a apărut pe social media unde părea a fi Kelly, sărbătorind într-un club de noapte din Chicago, în timp ce melodiile lui se auzeau în fundal.

Între timp, R. Kelly a negat cu fermitate toate acuzațiile de abuz sexual și domestic și, se pare, a promis că va da în judecată pe toți cei implicați în producerea și difuzarea de documentare asupra vieții lui.

Procurorii din Cook County, Illinois, au cerut în această săptămână acuzatorilor lui Kelly să-și depună plângerile și probele împotriva lui Kelly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.