Lady in red – să dai în patima frumuseții… la show-ul anului: ”Artistul din Mine” – Roma, 8 decembrie


A sosit ziua să vă dezvăluim și pe cea de-a cincia echipă dintre cele nouă participante la ”Artistul din Mine” – show-ul anului la Roma:

”Fotografia este lumină. Fiecare moment din viață noastră are o poveste și încerc tot timpul să imprim prin arta fotografiei tot ceea ce reprezintă existența noastră. Sunt Florentina Ursache, fotograf, și reprezint echipa floryevents. La show-ul ”Artistul din mine” vă voi prezenta, alături de colegele mele Roxana și Doina Gabriela, tema ,,The Lady în Red,, . Eleganța, senzualitatea și frumusețea vor fi cuvintele cheie.”

”Mă numesc Doina Gabriela Costache, sunt Make-up Artist și m-am născut cu pasiunea pentru frumusețe. Simplitatea, eleganța și devotamentul sunt cuvintele care mă definesc cel mai bine.”
.
Iată și pe cea de-a treia colegă a echipei care va participa la perfecțiunea unei teme destul de delicate, fiind simbolul pasiunii, războiului, iubirii pătimașe… O adevărată provocare… Un misterios spectacol de culoare și formă…
.
”Mă numesc Roxana Andrei, am 32 de ani și sunt din Făgăraș, am crescut la Roma unde mi-am îndeplinit visul de a deschide un salon de coafură pe care l-am numit Tres Chic pentru că mă reprezintă, motto-ul meu este: ”fă ceea ce iubești și nu vei munci nici un minut din Viață ta!”
O foarte mică sugestie despre ce se ”întâmplă” la Tres Chic:

Mâine vom aduce în atenție încă o echipă, după ce vom ,,epuiza,, echipele vom descoase secretele din spatele unui festival grandios, un party pentru frumusețea absolută… ”Artistul din Mine”. Roma, Tenuta Nibea, 8 decembrie…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.