„Lasă fetele să fie fete și băieții să fie băieți!” – Protest pentru dreptul de a purta FUSTĂ – noile uniforme școlare ”neutre ca gen”

„Lasă fetele să fie fete și băieții să fie băieți!”: Piers Morgan – protest împotriva uniformei elevilor la școală, după ce personalul i-a blocat din clase pentru refuzul de a purta o nouă uniformă neutră ca gen

Poliția și profesorii au fost criticați pentru închiderea porților școlare pentru elevii care au protestat în această dimineață împotriva unei noi politici pentru uniforme „neutru de gen”, lăsând studenții pe străzi, într-un oraș din Sussex.

Elevii și părinții, furioși, au protestat în afara porții școlii Priory din Lewes în privința politicii de îmbrăcăminte pentru noul an școlar.

Dar profesorii și ofițerii de poliție din Sussex au închis ușile pentru elevi și a refuzat intrarea la fete în fuste și, potrivit unui martor ocular, ofițerii au fost de fapt implicați în selecția elevilor care ar putea intra și care ar fi fost excluși. Maria Caulfield a spus: „corectitudinea politică a înnebunit lumea.”

La prânz, un grup de aproximativ 50 de elevi a fost văzut rătăcind pe străzile orașului în semn de protest.

Maria Caulfield a spus că va vorbi cu șeful poliției din Sussex, Giles York, și cu comisarul de poliție Katy Bourne.

Ea a tweetat: „sunt foarte supărată să văd fetele date afară de la școala Priory, deoarece ele au ales să poarte fustă. Nu așa ar trebui să tratăm femeile tinere din Lewes.” … „Ce se întâmplă cu lumea atunci când fetele sunt privite ca indecente și sunt excluse de la școală, deoarece acestea vin în fuste. Deși susțin cu tărie școlile care au o politică solidă privind uniforma, susțin părinții și elevii în această privință, deoarece se întrece măsura”.

E ridicol să trimiți elevele acasă doar pentru că aleg să poarte o fustă.

„Este corectitudine politică înnebunitoare.”

Piers Morgan a tweetat: „vorbind ca un fost student de la Priory, aș dori să spun că acest lucru este absolut ridicol și că părinții și studenții protestând, au sprijinul meu deplin.

„Toată nebunia asta de gen neutru a ieșit de sub control. Lasă fetele să fie fete și băieții băieți.”

Școala Priory din Lewes, East Sussex, a forțat toți elevii să poarte pantaloni în 2017 după „preocupări” ce au fost ridicate cu privire la lungimea fustei – și pentru a satisface elevii transsexuali.

Părinții elevilor mai în vârstă sunt revoltați de a fi obligați să cumpere uniforme complet noi copiii lor pentru doar doi ani și jumătate.

În această dimineață, copiii au fluturat pancartele în afara porților școlii pentru a protesta împotriva politicii „inutile” și „șocante” și a da la deșeuri hainele deja achiziționate.

Protestul împotriva modificărilor aduse regulilor uniformei a pornit de la zeci de fete la care le-a fost interzisă intrarea în școală după ce au ajuns aici în fuste.

Părinții furioși s-au adunat la poartă spunând că școala e nerezonabilă.

Cressida Murray, a cărui fiică, Libby, a organizat o petiție împotriva schimbării uniformei, a declarat că școala nu le ascultă preocupările.

Se ascund în spatele chestiei neutralitate de gen. Doar că nu vrea ca băieții să poarte fuste…!

”Ne-au spus că ei își fac doar meseria. Le-am spus că noi voiam doar să învățăm.”

Dar, chiar înainte de vacanța de vară, școala a declarat că toți studenții, nu doar nou-veniții, vor trebui să poarte noua uniformă „gen neutru”. Sheila Cullen, 57, a declarat că politica uniformei școlii s-a schimbat de multe ori.

Părinții și profesorii cerând răspunsuri de la școală au pus la îndoială Politica de a face fetele să poarte pantaloni.

Penny Randall, care are o fiică în clasa 11, a spus: „Amber mea nu este fericită să poarte  pantaloni. În mai 2017, ni s-a spus că nu ar trebui și acum s-a schimbat.”

Școala a avertizat părinții că dacă elevii poartă vechea uniformă  vor fi trimiși acasă din prima zi de școală.

Dar părinții furioși au spus că își vor trimite copiii la școală purtând vechea uniformă oricum. Părinții spun că plănuiesc să protesteze la școală.

Unul a adăugat: „Școala a luat decizia la sfârșitul vacanței fără ca noi să avem timp să rezolvăm ceva – așa că este un pic ca …Brexit.”

Părinții spun că au discutat cu școala posibilitatea unui compromis și unul a spus că i s-a oferit bani pentru costul noii uniforme.

Într-o declarație, școala a declarat: „uniforma școlii Priory este concepută pentru a fi o uniformă practică care încurajează cursanții să fie pregătiți să se concentreze asupra activităților de lucru și școlare.

„Uniforma noastră ne ajută, de asemenea, să diluăm starea hainelor scumpe sau a etichetelor și să provocăm convingerea că nu suntem definiți de ceea ce purtăm.

În schimb, încurajăm credințele individuale, ideile, pasiunile și bunăstarea și un ethos de camaraderie care se reflectă în această experiență împărtășită.

Considerăm că o uniformă purtată fără modificări de gen este cea mai bună modalitate de a asigura egalitatea. Nu vrem ca acești copii să se simtă vulnerabili și să fie stresați de presiunea pe care o simt să poarte sau să posede cel mai recent simbol de tendință sau de statut.

Accentul nostru principal rămâne pe calitatea de predare și învățare, și scopul nostru este de a realiza acest lucru prin maximizarea timpului petrecut pentru planificarea, realizarea și evaluarea calității.”

Un purtător de cuvânt al poliției din Sussex a declarat: „Poliția a participat la Mountfield Road, Lewes, vineri dimineața, unde un grup de aproximativ 100 de adulți și copii au protestat. Ofițerii au fost implicați cu protestatarii și au părăsit zona la scurt timp după aceea. Nu s-au raportat infracțiuni.”

El a adăugat: „doi ofițeri de la poliția din Sussex au participat la facilitarea protestelor pașnice și nu au fost implicați în funcționarea ușilor școlare sau în procesul decizional al celor care au fost sau nu au fost admiși la școală. Asta a fost o problemă pentru personalul școlii.”

Așadar, Lumea …Încotro?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.