Legile sunt doar un instrument de așezare a oamenilor pe caste

lumea interlopă condusă de aleși

Adevărata lume interlopă sunt aleșii noștri și locotenenții lor puși la cârma sistemelor statului. Acolo sus sunt create mecanisme invincibile, indiferent cine va fi mâine nou ales.

Nu știu dacă dintotdeauna (și ar părea că nu doar în România și în S.U.A chiar) dar așa mi-ar veni să zic.

În orașele României capii lumii interlope stau la masă, în restaurante scumpe, cu șefii polițiilor, cu prim-procurorii, cu șefii de tribunale, cu șefii partidelor. Se știe doar, capii interlopi mor doar ucigându-se între ei pentru putere, nicidecum pentru că ar zace prin pușcării. Oare de ce? Cum ajung capii ăștia la masa aleșilor?

Fiindcă lumea interlopă învârte sume colosale și acestea, în loc să ajungă în legalitate, sunt exploatate de către aleșii noștri… firește, ”la negru”!

Când interesele o cer, aleșii, șefii structurilor amintite mai sus, trimit ”comanda” lumii interlope iar aceștia o execută.

Nu mai miră pe nimeni faptul că infracționalitatea este controlată astfel la nivel de stat – în sensul prosperității cuiva… nu a statului, ce sens ar avea?!

Să luăm un exemplu: dacă necesarul de cocaină pentru un oraș ca București, ar fi cam de câteva tone anual, cum credeți că această uriașă cantitate ar putea ajunge la consumator adusă pe cursele de linie, în stomacurile unor ”săgeți” sacrificate, câteva sute de grame acolo, așa cum vedeți la tv? Drogurile în realitate ajung aduse cu avioane speciale, ”transport de interes al securității naționale”, păzite de servicii, și dirijate pe piață de către servicii, desigur, ilegal, având la mâna lor capii lumii interlope… Din când în când mai pică așa, câte unul amărât, sau regizat să pice, pentru ca să ciugulească un caz ceva și biroul anti-droguri plătit de contribuabil… și asta, adesea, fie pentru că ridică pretenții vreun locotenent interlop sau se bat serviciile între ele…

Când o să înțelegeți că toate structurile și sistemele statului trebuiesc reformate și răs-fărâmate?!!!… Fiindcă lumea interlopă este condusă prin ele. Fiindcă justiția este o tarabă, fiindcă demnitatea și onoarea de polițist sau de procuror ori magistrat zornăie sau foșnește...

Cum de au averi colosale cei din justiție, din poliție, din dna?… Cum de sunt lăsate în pace bandele de interlopi să stăpânească orașe întregi?… Legile sunt doar un instrument de așezare a oamenilor pe caste. Cine nu înțelege asta suferă… sau e naiv și se înrolează!…

1 COMENTARIU

  1. Îmi vine în minte Afacerea Țigareta în perioada lui Emil Constantinescu.Cred că marea infracționalitate se produce la nivel foarte înalt.Deci…nu avem scăpare !

Comments are closed.