Lehamitea – adevăratul scop al noului guvern, vrea ca în România să ia calea pribegiei până la ultimul român

democrația înseamnă să ne alegem reprezentanții iar aceștia să ne reprezinte în interesul nostru
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Să ne înțelegem, democrația înseamnă să ne alegem reprezentanții iar aceștia să ne reprezinte în interesul nostru, nicidecum împotrivă. Nu poți să promiți ceva în campania electorală ca apoi totul să fie pe dos și nu poți invoca nu știu ce criză, fiindcă și atunci când  ai promis știai că este criză.

În România, pentru a evita adâncirea crizei și intrarea în faliment, așa cum a pățit Grecia, se impun măsuri severe.

Prima măsură este scoaterea în afara legii a tuturor partidelor de după 89, arestarea și confiscarea averilor politicienilor, familiilor politicienilor, interpușilor politicienilor (serviciile de informații știu totul) sub acuzația de subminare a economiei și securității Statului Român.

A doua măsură este instaurarea unui regim de salvare din care să facă parte cele mai integre personalități și oameni cunoscuți ca foarte buni profesioniști.

Nu este posibil ca o țară întreagă să-i fie promisă o serie de măsuri, un plan de guvernare prin care au dobândit rolurile în Stat ca apoi să se sucească la 180 de grade.


1. Reducerea TVA la 18% a fost amânată. Trebuia fie de la 1 ianuarie 2018, va fi de la 1 ianuarie 2019;

2. Plata tuturor taxelor online, amânată. Trebuia fie aplicată de la 1 ianuarie 2018, va fi 1 ianuarie 2019;

3. Apare o taxă de solidaritate şi taxa pe produsele care au un impact negativ asupra populaţiei – de la 1 ianuarie 2018;

4. Blocarea posturilor în administraţia publică locală şi centrală până la 31.12.2017;

5. Toate companiile din România vor fi impozitate pe cifra de afaceri, nu pe profit. Un impozit diferenţiat;

6. A dispărut neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei şi impozitarea cu 10% pentru cele mai mari;

7. A dispărut programul ”Primul Salariu”;

8. Au dispărut stimulentele pentru tinerii care îşi finalizează studiile şi stimulentele pentru angajatorii care organizează stagii de practică;

9. A dispărut combaterea muncii fără forme legale;

10. Creşte salariul minim pe economie: de la 1.550 la 2.000 lei în 2018, de la 1.650 la 2.200 lei în 2019, de la 1.750 la 2.400 lei în 2020.


Despre aceste măsuri trebuia să vorbească în campania electorală, nu după… ca astfel, să nu mai câștige alegerile prin înșelăciune.

Este criză mare, nu-i așa? Ok, donați toate averile voastre țării, așa cum au făcut-o boierii secolelor trecute. Sacrificați-vă… puneți-vă pruncii voștri cu gâtul pe tăietor precum a făcut Brâncoveanu… adică tăiați-le bugetul din bugetul țării… Când vă vom vedea ca țara atunci vă vom crede.

Iată cum ieșim din criză: naționalizarea averilor tuturor politicienilor, a familiilor lor și a interpușilor. Desființarea agențiilor cu roluri duble sau inutile, reducerea personalului de stat.

Celelalte puteri în Stat ce zic? Nimic. Ascultă cu sfințenie și se supun fiindcă, în realitate, NU există separarea puterilor… nici nu există puteri, ci doar o mână de familii organizate mafiot și cu serviciile secrete la dispoziția lor.

Unde sunt acei #rezist?… De ce nu iese nimeni în stradă împotriva PSD? Fiindcă nu le-a poruncit și nici nu i-a plătit nimeni s-o facă, așa cum se orânduiește treaba cu ieșitul în stradă în țărișoara noastră. Încrederea într-un viitor mai bun a murit… românii nu îl vor, ei nu ies în stradă decât puși sau plătiți de agitatorii unor servicii. Atât.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •