LINȘAJ – zeci de oameni filmau cu telefoanele mobile și transmiteau live pe Facebook execuția

Web Hosting

Doi oameni au fost arși de vii, live pe Facebook, din cauza unor zvonuri false răspândite pe WhatsApp într-o comunitate din Mexic. Execuția s-a întâmplat chiar în fața unei secții de Poliție.

Totul a început după ce printre localnici s-a răspândit un mesaj care vorbea despre doi bărbați care ar fi răpit mai mulți copii și le-ar fi furat organele.

Câțiva localnici i-au identificat pe cei doi bărbați drept Alberto Flores (43 de ani) și nepotul său, Ricardo Flores (21 de ani).

Cei doi au fost luați de polițiștii din orașul Acatlan pentru a fi protejați, însă zvonurile false despre cei doi au continuat.

Unii dintre localnici au considerat că cei doi au fost arestați tocmai pentru că se fac vinovați de răpirea și uciderea copiilor. Astfel, o mulțime furioasă a ajuns în fața secției de Poliție în care se aflau cei doi bărbați. Ce a urmat depășește orice imaginație posibilă, notează mirror.co.uk.

Furioși, mai mulți bărbați au intrat în secția de Poliție și i-au scos în stradă pe cei doi. Ambii au fost loviți cu brutalitate cu pumnii și cu picioarele până ce și-au pierdut cunoștința.

În tot acest timp, zeci de oameni filmau cu telefoanele mobile și transmiteau live pe Facebook execuția.

Când nu au mai mișcat, cei doi au fost stropiți cu benzină și incendiați.

Facebook Comments