Locuința familiei Beckham a fost ținta unui jaf.

Mai mulți bărbați mascați au fost surprinși de camerele de supraveghere încercând să intre în casă.

David și Victoria Beckham s-au asigurat de-a lungul timpului că au o locuință bine protejată, însă chiar și așa vinerea trecută mai mulți bărbați mascați au încercat să pătrundă în casă, folosindu-se chiar de scări.

Aceștia au fost văzuți pe camerele de supraveghere, iar poliția a fost chemată imediat la vila familiei din Cotswolds. În plus, mai mulți oaspeți de la Soho Farmhouse, un loc preferat și de Meghan Markle și Prințul Harry, au văzut și ei hoții și au încercat să îi alunge. Cei trei hoți purtau cagule și au încercat să intre pe fereastră folosind scările aduse cu ei.


Potrivit unor surse apropiate familiei, David și Victoria sunt forțați acum să ia măsuri sporite de securitate. Cuplul, alături de copiii lor, Romeo, Cruz și Harper, se aflau în drum spre Australia, ei fiind invitații Prințului Harry la Jocurile Invictus din Sydney.


„David și Victoria sunt devastați de acest incident. Sunt foarte protectori cu familia și casa lor, așadar gândul că cineva ar pătrunde în locuința lor a fost foarte supărător pentru ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.


„Acest lucru i-a afectat foarte tare. Victoria a fost supărată în ultimele zile din această cauză, a fost dificil pentru ea. Este înspăimântător și îngrijorător să te gândești că cineva ar vrea să le invadeze spațiul personal.

David urăște faptul că trebuie să aibă dispozitive atât de elaborate și securitate atât de mare în jurul lui. Lui i-ar plăcea să fie normal, dar este o prioritate pentru el să își protejeze soția, copiii, întreaga familie. Este furios că trebuie să întărească mai mult securitatea”, a adăugat sursa.

Se pare că familia Beckham va avea câini de pază, senzori de mișcare și patrule care vor verifica mereu proprietatea. Acest lucru este foarte important în zonă, vecini cu David și Victoria fiind Prințul Harry și Meghan Markle, fostele gazde ale emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson și David Cemeron.

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete, iar fostul fotbalist a vorbit zilele trecute despre relația pe care o are cu Victoria. În cadrul emisiunii The Sunday Project, el a declarat că o căsnicie înseamnă mereu efort. „Copiii tăi, ei vor mereu timpul și atenția ta și o merită, iar noi încercăm și simțim că este normal să le dovedim mereu că este nevoie de efort pentru a avea succes.”