LONDRA: o expoziție de obiecte de la persoane cu probleme de sănătate mintală

Este bine să fii și trist, dar ai putea încerca să faci ceva în acest sens, nu-i așa?

Punctul culminant al acestei săptămâni la Londra este… o expoziție de obiecte de la persoane cu probleme de sănătate mintală:

Unele lucruri sunt …doar triste. Un adio reușit. Pierderea bruscă a ceva. Potențialul neîmplinit. Copii mici condamnați înainte de a-și începe în mod corespunzător viața. Tragedia că cineva undeva își ia propria viață la fiecare 40 de secunde… o lume îndreptată spre suicid …cu tot cu planetă…

Așadar, ar fi întotdeauna interesant să întâlnești oameni care sunt hotărâți să facă ceva în acest sens.

United for Global Mental Health, o coaliție prezentă în zeci de țări care are o impresionantă colecție de întâmplări. Au avut destul ce să vadă, cum această criză de sănătate publică se adâncește – pe străzile noastre, în închisorile noastre numite acasă, în spitalele noastre, în școlile noastre – în timp ce guvernele se preling… absente. Sursa: adaptare the guardian.

Săptămâna aceasta, prilejuit și de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, s-a deschis ceva cu adevărat remarcabil: Muzeul potențialului pierdut și regăsit, o expoziție de obiecte de la persoane cu probleme de sănătate mintală. Dacă sunteți la Londra, aruncați o privire: este esențial și emoționant. Trist, dar …bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.