Luată din stația de autobuz, aruncată cu forța într-o mașină și violată

Femeia a fost forțată să intre într-o mașină, s-a întâmplat în stația de autobuz Rebibbia din Roma, și a fost violată sub un viaduct de lângă Guidonia.

Horror în noapte pentru o femeie de 44 ani, urcată cu forța într-o mașină Fiat Panda roșie, de către doi străini, probabil bengalezi, în timp ce aștepta autobuzul la stația Rebibbia din Roma. Sub amenințarea cuțitului, femeia a fost dusă într-o zonă izolată în apropiere de ieșirea pe autostrada A1 din Guidonia: aici a suferit violențe din partea celor doi răpitori și a altor două persoane. Camerele de supraveghere sunt analizate pentru a identifica plăcuța de înmatriculare și persoanele responsabile de spăbatica violență.

Femeia, salvată în urma unui apel la 113, a spus operatorii spitalului din Tivoli și anchetatorilor  despre doi bengalezi la bordul unui panda roșu, care s-au apropiat de ea, așteptând autobuzul de noapte spre Guidonia, cu scuza unor întrebări legate de cum ar putea ajunge ei cu mașina spre Tivoli.

Unul dintre bărbați părea alterat de alcool sau droguri și, după ce femeia a refuzat avansurile făcute de acesta, împreună cu un complice a urcat-o forța în mașină sub amenințarea cu un cuțit. La ieșirea A1 pentru Guidonia, pe o zonă de refugiu stradal, unde mai așteptau și alți doi bărbați, cu vârsta aproximativ de 30 de ani și probabil aceeași cetățenie.

Cu rândul toți, au abuzat-o, au bătut-o, amenințând-o cu o bucată de sticlă. La sfârșitul violenței în grup, femeia a fost aruncată pe stradă. „Mi-era teamă că mă vor ucide”, au spus victima. Autoritățile sunt în căutarea infractorilor. Sursa tgcom24