”Lucru’ dracului în casa popii” – Preotul a abuzat în sacristie de o fată cu probleme de sănătate

Un preot de la Firenzuola (Florența), la Mugello, este cercetat penal pentru agresiune sexuală, după denunțul făcut de o fată de 19 ani.

Don Emanuele Dondoli, de 58 ani, preot din 1988 și pastor din 1992, este acuzat de fată că a abuzat de ea. Exorcism …sexual!

Fata a avut tulburări de personalitate, și a fost convinsă că era posedată de diavol. Iar preotul i-ar fi dat ”binecuvântările” constând în… abuz sexual în sacristie, folosind chiar și un lubrifiant pretins a fi ”sfințit”.

Faptele datează din martie și iunie 2018. După plângerea tinerei femei, în ultimele luni, Poliția l-a percheziționat pe preotul parohial iar pe telefonul lui mobil au fost găsite câteva imagini făcute în acel moment.

În ultimele zile, Procuratura și-a încheiat investigația. Fata în vârstă de 19 de ani, asistată de avocata Elisabetta Renieri, potrivit unei evaluări psihiatrice, cerută de către procuror, suferă de „tulburare de personalitate dependentă” agravată de „anxietate și simptome depresive”, care ar face-o în imposibilitatea de a distinge și lupta împotriva unor astfel de atacuri.

Preotul mai probabil o să sfințească o vreme celula închisorii până ce …îi ies ”demonii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.