Ludovic Orban (II) visează să dizolve Parlamentul și să declanșeze anticipatele

Ludovic Orban (II) …visează să dizolve Parlamentul și să declanșeze anticipatele. Dacă s-ar putea …să nu mai existe deloc opoziție!… 

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunțat că luni va depune la Parlament lista de miniştri şi programul de guvernare actualizat, în vederea demarării procedurilor de învestire a noului Guvern.

„Am hotărât – luni să depunem programul de guvernare actualizat şi lista de miniştri, dar nu pot să mă prezint în faţa Parlamentului înainte de a mă prezenta în faţa forurilor statutare ale PNL. Luni, la ora 10,00, vom avea o reuniune a Biroului Politic Naţional şi vom supune votului colegilor din PNL programul reactualizat şi lista Guvernului pentru ca tot luni să le trimitem spre Parlament, astfel încât să reducem cât mai mult posibilitatea boicotului procedural pe care-l planifică PSD”, a declarat vineri Ludovic Orban.

El a spus, din nou, că parlamentarii PNL vor participa la ședințele de plen pentru reînvestirea unui nou guvern, dar nu vor vota, fiind „o condiție obligatorie” pentru a se ajunge la organizarea alegerilor anticipate.

„Obiectivul nostru fundamental este să dăm puterea oamenilor din nou, iar acest lucru nu se poate face decât prin alegeri anticipate. România este ținută captivă de o majoritate retrogradă (…) Pentru a ajunge la această situație, este evident că Parlamentul trebuie să respingă două propuneri de guvern, iar parlamentarii PNL sunt mandatați să participe la ședințele de plen și să nu voteze Guvernul, astfel încât să fie dizolvat Parlamentul”, a adăugat liderul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.