„M-a bătut până am leşinat! Sinuciderea părea singura opţiune” – Jelena Dokic a făcut dezvăluiri

Continuă seria dezvăluirilor teribile din lumea sportului. Jelena Dokic, fostul număr 4 WTA, a povestit în cartea autobiografică, Unbreakable, despre momentele crunte prin care a trecut 13 ani.

Totul a început la vârsta de 6 ani, iar Jelena îşi aduce aminte de bătăile dure pe care le-a primit de la Damir (foto, jos). Acesta o scuipa şi o trăgea de păr, înjurăturile fiind ceva la ordinea zilei.

„M-a bătut foarte rău. Totul a început din prima zi în care am jucat tenis şi a continuat. Aceste lucruri se întâmplau aproape în fiecare zi. Situaţia emoţională mă speria mai tare. La un moment dat, sinuciderea părea singura opţiune”.

”Nu era vorba doar de durere fizică, dar şi de cea psihică. Când ai 11-12 ani şi auzi asemenea vorbe. A fost partea cea mai dificilă”, a povestit Jelena.Dokic a specificat şi că cea mai mare bătaie pe care şi-a luat-o a lăsat-o inconştientă. Totul s-a întâmplat după o înfrângere în primul tur, suferită în Canada.

„E o amintire neplăcută pe care o voi păstra mereu cu mine. Am leşinat şi am căzut. M-a bătut foarte rău. Cu cât jucam mai bine, cu atât lucrurile se agravau. Acesta e lucrul pe care nu îl puteam înţelege”, a mai scris Dokic.

Jelena Dokic a câştigat patru turnee în carieră. Cea mai bună performanţă la Grand Slam-uri a fost semifinala de la Wimbledon (2000), atunci când a fost învinsă de Lindsay Davenport (4-6, 2-6).

SURSĂdgsport
Articolul precedentTurte țărănești
Articolul următorCe spun savanții despre înfometare
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno