Magic Comedy Show la Roma cu… prima femeie magician din România

AlexUnderEvents are deosebita plăcere de a vă invita la “Magic Comedy Show“, un spectacol de magie și comedie cu Romică Tociu, Cornel Palade  și Cristina Strecopitov, o tânără cunoscută pe micile ecrane ca Magician talentat, apărând pe Antena 1 și Kanal D, ea a fost catalogată de media ca prima femeie magician din România.

Grupul format din cei doi,  Romică Ţociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României la ora actuală. Aceștia  sunt cunoscuţi după spectacolele de divertisment, însă şi după  remarcabilele emisiuni  prezentate de catre ei.

Au jucat împreună în diverse  roluri si scenete, atât televizate, cât și organizate în diferite locații din țară și străinătate.

Aceștia au prezentat diverse jocuri interactive și de noroc, cât și seriale de comedie televizate.

În lumea televiziunii s-au remarcat prin  diverse emisiuni, cum ar fi: Tele Euro Bingo Show (o emisiune interactiva   în care ei ofereau premii jucatorilor – Antena 1), Facem cinste        (National Tv), Meseriasii (ProTv), Bancher sau Somer (Antena1). Pe lângă acestea ei au participat și în alte formate de televiziune.

Avem cunoștință de alte seriale de divertisment difuzate pe Antena1 și ProTv.

Spectacolul va avea loc în data de 1 aprilie 2018 la  Colleferro, Teatro Vittorio Veneto, via Artigianato 47 începând cu ora 18.00.

“Magic Comedy Show” , sprijinit de Asociația Spirit Românesc, este o tentativă de a aduce în Peninsulă ce este mai bun în umorul de acasă, la care concetățenii noștri rămân conectați prin intermediul internetului sau a micilor ecrane.

Biletele se pot achiziționa online pe www.boxoffice.it, offline direct de la organizator.

Prețul biletului pentru un adult la parter este de 20 €, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani 15 €;

Biletul pentru un adult la balcon este 15 €, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani 10 €.

Pentru informații și rezervări: +39 3806976768 (whatsapp)